שפונדרה מפורק בתנור

בשר שפונדרה צלוי ומפורק יש בערך 200 דרכים להכין. בנוזל או בשומן של עצמו, עם רוטב דביק או תבלינים יבשים.
השיטה האהובה עלי היא או במעשנה (אבל זה ווג׳ארס) או בסיר יצוק עם שמן זית ומלח גס. זהו.
אני הוספתי בצל ושום אבל רק כי זה היה לי מול העיניים. ממש לא חובה.
על הבשר המפורק אני יוצק מעט מהנוזלים שנשארו אחרי הצלייה, מחלק למנות ומקפיא. סגירת פינה מהטובות שיש.
מכיוון שהבשר מקבל רק שמן ומלח, אתם זוכים לאכול בשר בטעם של בשר. נו, הבנתם.

שפונדרה בתנור

שפונדרה מפורק בתנור

מצרכים:
2 קילו שפונדרה
שמן זית לשימון הבשר
מלח גס
(מי שמעט חושש יכול להוסיף 3/4 כוס מים רותחים)

אופן ההכנה:
תנור על 160 מעלות חצי שעה לפני.
מניחים בשר בסיר יציקה. למי שאין שיניח על נייר אפייה כפול ויעטוף אחכ בנייר כסף כפול.
משמנים בשמן זית, בוזקים מלח גס. מכסים ומכניסים לשלוש ארבע שעות בתנור. מוציאים. מצננים מעט ומפוררים לשערות.
אפשר לאכול מיד. אפשר להכין כריך או פסטה ואפשר לחלק למנות ולהקפיא. מוציאים את הבשר הקפוא לסיר קטן ומחממים על אש נמוכה

 

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פסטה תרד

פסטה תרד משני מרכיבים בלבד

קבלו פסטה תרד משני מרכיבים בלבד. מצרכים: 100 גרם תרד נקי, שטוף, מיובש היטב 200 גר קמח לפסטה מלח אופן הכנה: טוחנים את המרכיבים במעבד

גולאש בשר

גולאש בשר וארטישוק ירושלמי

גולאש בשר אמיתי המנה המושלמת לחורף! גולאש בשר וארטישוק ירושלמי מצרכים: 1 קילו בשר צוואר 3 בצלים לבנים 3 נקניקיות קבנוס 2 יחידות מח עצם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)