אין על שניצל ואין על שניצלונים. בכלל, מטוגן זה החיים.
בגלל שיש לי קרוהן, הייתי צריך לחשוב על עוד אופציות, קצת יותר נעימות לגוף,
ואני לא מוותר על המרינדה והפנקו שיעשו לי ביס שיתפוצץ בפה.
אז הפעם נטגן את החלק הכי טוב של חזה העוף- הפילה שלו בקטו-אויל, שמן שהכרתי כשהתחלתי את תזונת הקיטו.
השמן מכיל ערכים תוזנתיים, לא מתחמצן, קל למחזור, לא נשרף ומפחית משמעותית את ריח הטיגונים בבית.
להשרייה:
1/2 קילו פילה עוף
חצי כוס טריאקי
1 כף מיונז
1 כפ חרדל
2 ביצים
לציפוי:
3 כוסות פנקו
מלח (בערך 1 כפית)
פלפל (בערך 1 כפית)
לטיגון:
שמן קטו-אויל לטיגון
שניצלונים שכולם אוהבים
אופן הכנה:
מערבבים את כל מרכיבי ההשרייה ביחד, מוסיפים את פילה העוף ומשרים במשך חצי שעה.
לאחר חצי שעה, מצפים בפנקו ומטגנים במחבת רחבה עם חצי גובה קטו-אויל לטיגון ומטגנים את פילה העוף משני הצדדים ומוציאים לנייר סופג.
אוכלים עם רטבים שאוהבים וזריז. זה מתחסל בשנייה.
את הקטו-אויל ניתן לרכוש במעדנייה של ריי (DELI RAY) ובאתר אומגה גליל.