שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

שניצלונים שכולם אוהבים

אין על שניצל ואין על שניצלונים. בכלל, מטוגן זה החיים.
בגלל שיש לי קרוהן, הייתי צריך לחשוב על עוד אופציות, קצת יותר נעימות לגוף,
ואני לא מוותר על המרינדה והפנקו שיעשו לי ביס שיתפוצץ בפה.
אז הפעם נטגן את החלק הכי טוב של חזה העוף- הפילה שלו בקטו-אויל, שמן שהכרתי כשהתחלתי את תזונת הקיטו.
השמן מכיל ערכים תוזנתיים, לא מתחמצן, קל למחזור, לא נשרף ומפחית משמעותית את ריח הטיגונים בבית.

להשרייה:
1/2 קילו פילה עוף
חצי כוס טריאקי
1 כף מיונז
1 כפ חרדל
2 ביצים

לציפוי:
3 כוסות פנקו
מלח (בערך 1 כפית)
פלפל (בערך 1 כפית)

לטיגון:
שמן קטו-אויל לטיגון

שניצלונים שכולם אוהבים

אופן הכנה:
מערבבים את כל מרכיבי ההשרייה ביחד, מוסיפים את פילה העוף ומשרים במשך חצי שעה.
לאחר חצי שעה, מצפים בפנקו ומטגנים במחבת רחבה עם חצי גובה קטו-אויל לטיגון ומטגנים את פילה העוף משני הצדדים ומוציאים לנייר סופג.

אוכלים עם רטבים שאוהבים וזריז. זה מתחסל בשנייה.

את הקטו-אויל ניתן לרכוש במעדנייה של ריי (DELI RAY) ובאתר אומגה גליל.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

אי אפשר לברוח מהגורל: אני טבח

בגיל 5 סידרתי בגינה שולחן עם כסאות ומפה לבנה. הכנתי כרטיסים שכתוב עליהם חמישה שקלים (אמא ספרנית ואבא פדגוג התעקשו מגיל אפס על דקדוקי השפה

קיש ארטישוק

קיש ארטישוק

משום מה יש לקיש שם רע. סוג של מאכל שאריות שמערבבים ודוחפים לתנור, ויודעים מה? לרוב זה באמת ככה. החלטתי להוכיח לכל הספקנים והספקניות שבניכם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)