שלוקים צבעוניים ומשמחים לילדים של רינת צדוק

כל מי שעוקב אחרי ברשתות החברתיות, לא יכול לפספס את חיבתם הרבה של מוּן וריי לארטיקים.
א-טיק אדום הפך למילה נרדפת לאושר.
בבקרים אנו צועדים לצרכנייה במושב רק כדי לראות שלילך המוכרת כבר שמרה לנו שני קרח דובדבן.
בסגר השני היינו מן הסתם כמו כולם בבתים. עץ המנגו בגינה הרגיש זאת והפציץ אותנו בפירותיו.
לא היה לי בכלל ספק שמהמנגו המתקתק והעסיסי אכין להם סורבה וכך היה.
חלפו ימים, סגר נוסף והנה בפתחו של סגר רביעי (כן? לא? מי יודע?)
זמן נפלא להתקשר לחברתי המוכשרת ומגישת המטבח לילדים, רינת צדוק,
שתלמד אותי איך להכין לילדים שלוקים בריאים וטעימים.

שלוקים צבעוניים מפירות

16 יחידות

שקיות שלוקים zappos

חומרים:

שלוקים אדומים:

½ כוס פירות יער

½ כוס תות שדה

½ כוס קשיו

2 יח׳ תמר

כוס מים

כף צ'יה

הכנה:

מערבבים צ'יה בכוס מים

מניחים את כל המרכיבים בבלנדר וטוחנים לתערובת חלקה.

יוצקים לשקיות ומקפיאים.

 

שלוקים כתומים:

חצי כוס מנגו

חצי כוס אננס

2 קוביות פסיפלורה

2 תמרים

כוס חלב קוקוס

2 כפות  צ'יה

הכנה:

משרים את צ'יה בכוס עם חלב קוקוס.

טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר לתערובת סמיכה וחלקה.

יוצקים את התערובת לשקיות שלוק.

מקפיאים לילה במקרר.

לבריאות!

 

 

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)