שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

שומר עם שום וג׳ינג׳ר

צילום: חיים יוסף

שומר עם שום וג׳ינג׳ר

מרכיבים: 

3-4 פקעות שומר במשקל 800-900 גרם
2 שיני שום כתושות
2 כפיות שמן זית
1 כף גדושה ג׳ינג׳ר טרי מגורר
1/2 כוס (125 מ״ל) מיץ תפוזים מסונן
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

  1. שוטפים היטב את פקעות השומר, חוצים, מרחיקים את החלק הקשה ופורסים דק.
  2. מחממים שמן זית במחבת טפלון גדולה ומטגנים את פרוסות השומר עם השום על אש בינונית, תוך כדי בחישה עדינה.
    במידת הצורך ניתן להוסיף מעט מים, כדי שלא יידבק למחבת. מטגנים עד שפרוסות השומר זהובות משני הצדדים.
  3. מוסיפים את הג׳ינג׳ר ואת מיץ התפוזים, מכסים את המחבת, מנמיכים את האש ומבשלים כ-5 דקות עד שהשומר רך.
  4. מתבלים במעט מלח ופלפל שחור ומגישים.

 

המתכון מתאים במצבי המחלה הבאים:
(2) לשמירת מחלת קרוהן בשליטה
(5) לחולי צליאק ואי סבילות לגלוטן
(7) אי סבילות ללקטוז

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

רביולי במילוי לאבנה וזעתר טרי

רביולי במילוי לאבנה וזעתר טרי

להכין רביולי בבית זה לא כל- כך מורכב כמו שזה נשמע וכמו שאנשים מפחדים מזה. לפעם ראשונה- הייתי הולך על רביולי במילוי לאבנה עזים וזעתר טרי. חובה

דברים חדשים ומרגשים

פעם בכמה זמן אני מוצא את עצמי משתף אתכם קצת יותר לעומק במתחולל בחיי. שנייה לפני שאני משחרר את הטקסט לאוויר, אני שואל את עצמי …

סלט כבד קצוץ

סלט כבד קצוץ של חדר האוכל

עוד מנה מהממת מבית חדר האוכל, סלט של כבד קצוץ עם המון בצל שקורמל זמן רב. ניתן לקצוץ או לטחון הכל לממרח חלק. לבחירתכם, העיקר שתנסו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)