שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

שוב הוא לא צחק

אחרי עוד ארוחה מצויינת בפרנצ'י בפריז ניגשתי לשף המסעדה, גרגורי מרשאן, להחמיא לו על הטעמים, היצירתיות והסטייל הבלתי נגמר של שני המקומות שלו (מסעדה ומולה יש את הבר יין ויש גם בצד סניף טו גו).
מרשאן מצדו חייך חיוך נבוך ואמר ששמע על הסצינה הקולינרית בישראל והבטיח לבקר.

שאלתי אותו מה סוד הקסם שלו, האם הכמות העצומה של הלקוחות באה אך ורק בגלל האוכל הטעים? התשובה שלו הייתה זהה לתשובה של מריו בטאלי כששאלתי אותו את אותה השאלה בניו יורק: "אוכל טעים זה מובן מאליו, אם הוא לא טעים תסגור מיד.
״מה שחשוב זה הערך הנוסף: סיפור מעניין, סטייל, חיוך ללקוח או כל דבר אחר שאתה טוב בו.״
רציתי לרדת עליו או לספר לו בדיחה כושלת כדי שאוכל לסיים את הפוסט הזה באמירה הקבועה שלי: "לא צחק",
אבל היה לי פיפי ובדיוק נגמר התור לשירותים הכה קטנים במסעדה שלו. אז אמרתי לו שתודה לאל נגמר התור ואני טס לשירותים ושהשירותים פיצים ושאני חושש שבטעות אטבע באסלה בגלל הצפיפות.
לא צחק.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

אי אפשר לברוח מהגורל: אני טבח

בגיל 5 סידרתי בגינה שולחן עם כסאות ומפה לבנה. הכנתי כרטיסים שכתוב עליהם חמישה שקלים (אמא ספרנית ואבא פדגוג התעקשו מגיל אפס על דקדוקי השפה

בטטות אפויות עם שום

קבלו את המתכון לבטטות אפויות עם שום מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)