המתכון הקלאסי בעולם של רוסטביף.
קבלו את המתכון.
רוסטביף
מצרכים:
1.5 קילו סינטה (אפשר ומומלץ להשאיר את כל מעטפת השומן)
10 שיני שום
2 כפות דבש
1 כף חרדל חלק
1 כף חרדל גרגירים
2 כפות סויה
מלח גס
פלפל שחור
שמן זית
אופן ההכנה:
בעזרת סכין מחוררים קלות את הבשר ומשחילים שיני שום.
בצנצנת מערבבים שני סוגי חרדל, סויה, דבש. מערבבים היטב ויוצקים על הבשר. עושים לו מאסז׳ ומכניסים למקרר לכל הלילה
במידה וזה היה במקרר תוציאו שעה וחצי לפני ההכנה.
מחממים תנור ל-240 מעלות
מתבלים במלח ופלפל, שמן זית בנדיבות ומכניסים ל15 דקות לתנור.
מנמיכים חום ל150 וצולים עוד עשרים וחמש דק-חצי שעה. אם משתמשים במדחום בסביבות 54-55 תוכלו להוציא ולתת לבשר להצטנן לפני הפריסה.
מקובל לפרוס דק את הפרוסות ולהגיש עם מיונז, חמאה, קורנישונים, חרדל ולחם. אני פרסתי את הבשר מעט יותר עבה כי אני בונה ברגע זה ממש על כריך. אני צורב את הפרוסות על מחבת רק לצריבה מהירה ומכניס לתוך לחם עם מיונז, פלפלים חריפים וקולסלאו.