רוסטביף

המתכון הקלאסי בעולם של רוסטביף.
קבלו את המתכון.

רוסטביף

רוסטביף

מצרכים:

1.5 קילו סינטה (אפשר ומומלץ להשאיר את כל מעטפת השומן)
10 שיני שום
2 כפות דבש
1 כף חרדל חלק
1 כף חרדל גרגירים
2 כפות סויה
מלח גס
פלפל שחור
שמן זית

אופן ההכנה:

בעזרת סכין מחוררים קלות את הבשר ומשחילים שיני שום.
בצנצנת מערבבים שני סוגי חרדל, סויה, דבש. מערבבים היטב ויוצקים על הבשר. עושים לו מאסז׳ ומכניסים למקרר לכל הלילה
במידה וזה היה במקרר תוציאו שעה וחצי לפני ההכנה.
מחממים תנור ל-240 מעלות
מתבלים במלח ופלפל, שמן זית בנדיבות ומכניסים ל15 דקות לתנור.
מנמיכים חום ל150 וצולים עוד עשרים וחמש דק-חצי שעה. אם משתמשים במדחום בסביבות 54-55 תוכלו להוציא ולתת לבשר להצטנן לפני הפריסה.
מקובל לפרוס דק את הפרוסות ולהגיש עם מיונז, חמאה, קורנישונים, חרדל ולחם. אני פרסתי את הבשר מעט יותר עבה כי אני בונה ברגע זה ממש על כריך. אני צורב את הפרוסות על מחבת רק לצריבה מהירה ומכניס לתוך לחם עם מיונז, פלפלים חריפים וקולסלאו.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

מרק עוף עם קניידלך

מרק עוף עם קניידלך

בנוה איתן שבעמק המעיינות ישנו מקום מיוחד במינו בשם המרכז להנהגת הבריאות בהובלתו וניצוחו של אורי מאיר צ׳יזיק. מי שטרם שמע עליו זו ההזדמנות שלכם

מרק עצמות

מרק עצמות

היום אני רוצה לתת לכם מתכון לתרופת פלא. אולי השינוי הכי גדול שעשיתי בתזונה שלי אי פעם. מרק עצמות. לכל עם בעולם יש מרק עצמות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)