רוטב פסטו

נתחיל בזה שניתן לקנות פסטו. לא חייבים להכין. היתרון בלהכין מתבטא בשלושה דברים עיקריים:
1. טריות
2. טעם
3. הכנסת שינויים במתכון הקלאסי

ועדיין,
אתם יכולים לקנות פסטו. יש אפילו כמה לא רעים.
אבל יותר טעים להכין לבד.
אבל כן, ניתן לקנות. בהחלט.

רוטב פסטו

רוטב פסטו

מצרכים:

לפסטו:
1 צרור בזיליקום (אפשר לשלב פטרוזיליה או אורגנו)
1/4 כוס צנובר קלוי (אפשר קשיו ואםשר שקדים)
1 לימון סחוט
4 שיני שום
1/2 כוס פרמזן מגורר
שמן זית
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

טוחנים בזיליקום, שום, לימון. מוסיפים פרמזן ומערבבים. מוסיפים שמן זית לפי הטעם. מתבלים.
במחבת יוצקים שמן זית ושלוש כפות פסטו, 1 כף מסקרפונה ושלוק שמנת מתוקה. מערבבים היטב והנה לכם רוטב גן עדן

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קרואסון סופגנייה

קרואסון סופגנייה

תקשיבו לי כי אנחנו הולכים להכין בוסטון קרים דונאטס אבל בצורת קרואסון מבצק של סופגנייה ואם לא התעייפתם מהתיאור הזה אני רק אוסיף שאנשים מפחדים

דג במעטפה עומר מילר

דג במעטפה אישית – אום פפיוט

דג במעטפה היא השיטה הכי מוצלחת שאני מכיר, להכנת מנה אישית של דג לאירוח. תמיד מצליח, אף פעם לא מתייבש. אפשר לגוון עם התוספות והתיבול.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)