נתחיל בזה שניתן לקנות פסטו. לא חייבים להכין. היתרון בלהכין מתבטא בשלושה דברים עיקריים:
1. טריות
2. טעם
3. הכנסת שינויים במתכון הקלאסי
ועדיין,
אתם יכולים לקנות פסטו. יש אפילו כמה לא רעים.
אבל יותר טעים להכין לבד.
אבל כן, ניתן לקנות. בהחלט.
רוטב פסטו
מצרכים:
לפסטו:
1 צרור בזיליקום (אפשר לשלב פטרוזיליה או אורגנו)
1/4 כוס צנובר קלוי (אפשר קשיו ואםשר שקדים)
1 לימון סחוט
4 שיני שום
1/2 כוס פרמזן מגורר
שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
טוחנים בזיליקום, שום, לימון. מוסיפים פרמזן ומערבבים. מוסיפים שמן זית לפי הטעם. מתבלים.
במחבת יוצקים שמן זית ושלוש כפות פסטו, 1 כף מסקרפונה ושלוק שמנת מתוקה. מערבבים היטב והנה לכם רוטב גן עדן