הקרקרים האלו זה הדבר הפשוט בעולם ומעבר לזה שהם מתאימים לסוכרתיים, צליאקים, כאלו שנמנעים מגלוטן, פליאו, קיטו ודל פחמימה (שכחתי מישהו?) הם קודם כל ממש אבל ממש טעימים.
הם טעימים לניגוב של חמאה או טחינה. הם טעימים למריחה של לאבנה עם זעתר. הם טעימים כשמניעים עליהם גבינת קממבר ופלפל שחור. הם טעימים עם ממרח נוטלה ביתי (יש מתכון אצלי בבלוג) והאמת שהם טעימים גם בפני עצמם בלי כלום ערומים כמו ביום אפייתם.
המתכון בהשראתה של חברתי האלופה טליה בנימיני
וקדימה למתכון:
קרקרים בריאים
המרכיבים:
2 כוסות קמח שקדים
1/4 כוס פשתן טחון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית אבקת אפייה
1/4 כוס מים
לעיטור
1/4 כוס שומשום
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות מצב טורבו
מערבבים את כל המצרכים.
משטחים בין שני ניירות אפייה.
בוזקים שומשום ומרדדים שוב.
קורצים איזה צורה שבא לכם
אופים 20 דק
פרסום ממומן בשיתוף שופרסל.












