קרקרים בריאים

הקרקרים האלו זה הדבר הפשוט בעולם ומעבר לזה שהם מתאימים לסוכרתיים, צליאקים, כאלו שנמנעים מגלוטן, פליאו, קיטו ודל פחמימה (שכחתי מישהו?) הם קודם כל ממש אבל ממש טעימים.
הם טעימים לניגוב של חמאה או טחינה. הם טעימים למריחה של לאבנה עם זעתר. הם טעימים כשמניעים עליהם גבינת קממבר ופלפל שחור. הם טעימים עם ממרח נוטלה ביתי (יש מתכון אצלי בבלוג) והאמת שהם טעימים גם בפני עצמם בלי כלום ערומים כמו ביום אפייתם.
המתכון בהשראתה של חברתי האלופה טליה בנימיני
וקדימה למתכון:

קרקרים בריאים

קרקרים בריאים

המרכיבים:
2 כוסות קמח שקדים
1/4 כוס פשתן טחון
1/2 כפית מלח
1/2 כפית אבקת אפייה
1/4 כוס מים
לעיטור
1/4 כוס שומשום

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות מצב טורבו
מערבבים את כל המצרכים.
משטחים בין שני ניירות אפייה.
בוזקים שומשום ומרדדים שוב.
קורצים איזה צורה שבא לכם
אופים 20 דק

פרסום ממומן בשיתוף שופרסל.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

מרק בשר, קבנוס ואפונה יבשה

מרק בשר, קבנוס ואפונה יבשה

אני אוהב חורף וגשם תמיד מסמל עבורי תחילתה של תקופה טהורה ונקייה, אבל לא הפעם. המחשבה היחידה שלפטה את כל כולי היא החיילים שייאלצו עכשיו

כרוב מותסס

כרוב מותסס

אני חולה קרוהן מגיל 13 ובחישוב מהיר זה 31 שנה שאני חי עם מחלת מעי דלקתית מהקשות ביותר שיש. בחרתי להתעסק באוכל למחייתי כדי להוכיח

פריקסה – המדריך המלא

כששירן נכנסה להריון, החלו לה חשקים בלתי הגיוניים, ההריונית דורשת פריקסה. כמה טוב שהכנתי עבור כולכם את המדריך המושלם והמקיף להכנת פריקסה בבית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)