קרם פרש

כמה דברים חשובים ממני אליכם:
1. הגבינה עשוייה 3.5 מרכיבים. לא היה לי מצב רוח לתקן את הקריינות
2. זו הגבינה הכי טעימה שתכינו: קרמית, שמנה, עשירה וממכרת
3. ההכנה דומה כמעט לכל הכנת גבינה ביתית: חלב מלא וחומץ עד היפרדות מוצקי השומן ממי הגבינה
4. במקרה הנ"ל לא דוחסים את הגבן ואין צורך לייבש אותו. אנחנו מעוניינים בגבן לח ואוורירי
5. ממש בא לי שתכינו את הגבינה הזו תמיד
6. אמן ויבואו ימים שקטים

קרם פרש

קרם פרש

המרכיבים:
2 ליטר חלב מלא 3.8 אחוז
6 כפות חומץ
200 גר חמאה חתוכה לקוביות
1 כפית מלח גס

אופן ההכנה:
מביאים חלב לרתיחה. מנמיכים להבה למינימום.
מוסיפים חומץ ומערבבים.
די מהר מוצקי החלב יפרדו ממי הגבינה. כשזה קורה כבו את האש.
סננו את הגבן ושימרו את מי הגבינה. נצטרך אותם.

בקערה שימו את הגבן, המלח, החמאה ורבע כוס מי גבינה.
בעזרת בלנדר מוט תטחנו את הכל היטב במשך חמש דק'.
אם הגבינה קשה מדי או שקשה לכם לטחון תוסיפו עוד קצת מי גבינה.
מעבירים את הקרם החלק לצנצנת ומכניסים למקרר
כשהגבינה מתקררת היא מתגבשת ומתקשה
בתאבון.

 

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

גלידה קטוגנית

גלידה קטוגנית

אז הכנו יחד שמנת מתוקה להקצפה וממנה הכנו חלב מרוכז וכעת הגיע החלק השלישי בטרילוגיה המרהיבה שהגיעה לקיצה בגלידה קטוגנית הום מייד לא פחות ממושלמת.

מק אנד צ׳יז של שירנקה

מק אנד צ׳יז של שירנקה

מק אנד צ׳יז של שירנקה מצרכים: 3 כוסות פסטה קונכיות 1 כוס צ׳דר כתום מגורר 1/2 + 1/2 כוס מוצרלה יבשה 100 גר חמאה צהובה

דג במעטפה עומר מילר

דג במעטפה אישית – אום פפיוט

דג במעטפה היא השיטה הכי מוצלחת שאני מכיר, להכנת מנה אישית של דג לאירוח. תמיד מצליח, אף פעם לא מתייבש. אפשר לגוון עם התוספות והתיבול.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)