קוקלה היא קציצה (טריפוליטאית/טוניסאית) שמבוססת בעיקר על סולת ושומן. עם השנים הקציצה שודרגה והוסיפו לה גם בשר טחון אבל זה באמת לשיקולכם. הבעיה העיקרית שהיא בעיקרה בנוייה על סולת וסולת מאד מחוץ לתחום התזונה הקטוגנית אבל זה לא יעצור בעדי מלעשות לקוקלה ורסיה שתיהיה טובה לכל חברי הכת הקטוגנית. במקום סולת כרובית מגוררת וזה טעים בקטע מפחיד.
קציצות קוקלה קטוגניות
המרכיבים:
300 גר בשר טחון
300 גר שומן טחון
400 גר כרובית טחונה
6 ביצים
5 שיני שום עצושות
1 כף פפריקה
1 כף מלח
1/2 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
פשוט לערבב הכל ביחד ולהניח על תבשיל בקר שהכנתם או לצלות כמו שהן בתנור.