אני מחפש את העוקבים הנאמנים מהאינסטגרם.
כי תכלס אני ממש מקווה שאתם פה.
בקיצור אם אתם פה,
זוכרים קציצות פרגית עם אפונה וגזר של מוני ורייצ׳וק?
יופי כי כתבתי מתכון מסודר והנה הגיע זמנן.
למרות שזה היה כתוב עד עכשיו בסטורי אבל אני בטוח שיש כמה טכנופובים שזה היה מורכב להם.
אני.
עכשיו כשאנחנו ממש לפני פסח,
זוהי עוד אופציה נפלאה לאירוח.
ובמיוחד בגזרת הילדים (אבל ממש לא רק בשבילם)
אבל אין מה לעשות- הם יטרפו אותם.
מוזמנים לשתף אותי באינסטגרם 🙂
קציצות פרגית וחזה עוף באפונה וגזר
מרכיבים:
1/2 קילו פרגית טחונה
1/2 קילו חזה עוף טחון
1 בצל לבן קצוץ דק
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים
פרורי מצה
מלח
פלפל שחור גרוס
לרוטב
בצל לבן קצוץ
3 שיני שום קצוץ
6-7 גזר חתוכים למקלות קטנים
כוס וחצי אפונה קפואה
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
- מערבבים יחד את כל מרכיבי הקציצות ומכדררים לקציצות במשקל 70 גרם.
- מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הקציצות מכל צדדיהן.
- הכנת הרוטב: מחממים שמן בסיר ומטגנים שום ובצל עד הזהבה, בין 7-10 דקות.
- מנמיכים את האש ומוסיפים מקלות גזר, מוסיפים אפונה ומים ומערבבים היטב.
- מתבלים, מביאים לרתיחה, לאחר מכן מנמיכים את האש, מוסיפים את הקציצות בעדינות, מכסים את הסיר וממשיכים לבשל כ-20 דקות.
לעוד מגוון רעיונות ובכללי לכל מסעדת התאומים, לחצו כאן!