קציצות טונה קטוגניות

הימים האחרונים השמידו בי את מעט ממאגרי התקווה שעוד הצלחתי להחזיק בהם. הכל עצוב ומדכא ומייאש ושורט, ונראה שאין סוף לגיהנום שחיינו נלכדו בו. אני לא מצליח להפסיק לדמיין את הפרצופים היפים של האחים והאחיות שלנו שעוברים שואה יומיומית אצל בני השטן.
אני עצוב מהקרע בנינו. אני גמור מזה שנראה שהכל כבר אבוד.

מה שמחזיק אותי זו האמונה שאחרי כל סופה, קשה וחזקה ואיומה ככל שתיהיה, באים ימים שקטים ונטולי מערבולות. אני נאחז בשביב התקווה הזה שעוד יבואו, שוב, ימים טובים, אבל באמת ובתמים אני חושב שהצעד הראשון לקראת עתיד טוב יותר הוא שהחטופים ישובו. המתים לקבורת עולמים והחיים לחיק משפחתם ולשיקום ארוך ומייסר.

אין לי מילים מעודדות. אין לי דרך לנחם. אני גם לא כל כך יודע איך ממשיכים הלאה, אבל אני כן יכול לנסות להעניק לכם ולי מעט אסקפיזם. הוא חיוני לבריאות הנפשית של כולנו.

הקציצות האלו הן המנה האהובה עלי כשאני נופל לאכילה רגשית. אלו קציצות טונה קטוגניות וקרניבוריות לחלוטין. טונה, צ'דר (גם גאודה תבוא מעולה) ביצים. זהו, רק מעט מלח גס ואתם מסודרים. ניתן לאפות בתנור או לטגן כמו בסרטון.

בואו נעשה הכל כדי להפוך את המדינה העצובה הזו לטובה ושמה יותר. שניהיה ראויים לכל עשרות האלפים שנפלו למענה.

קציצות טונה קטוגניות

קציצות טונה קטוגניות

המרכיבים:
150 גרם טונה במים או בשמן זית (מסוננת לחלוטין)
100 גר צ'דר/גאודה מגורר
2 ביצים M
מלח גס

אופן ההכנה:
מערבבים היטב הכל וצרים קציצות
מטגנים בשמן זית שתי דק מכל צד

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

רביולי גבינה ברוטב שמנת

רביולי גבינה ברוטב שמנת

אז קיבלתי מכונת פסטה, ובשנייה וחצי נכנסתי למטבח להפתיע את מוּני ברביולי כוכבים, ולא סתם כוכבים אלא בשני צבעים, כי בואו בכל זאת מדובר פה

ספגטי עגבניות, חצילים ומוצרלה

ספגטי עגבניות, חצילים ומוצרלה

עצמו עיניים והקשיבו היטב למילים הבאות: עגבנייה, חציל, מוצרלה. שיקום מי שלא הרגיש לרגע את ארץ המגף בועטת בו בכל הגוף ובלוטות הטעם. ואפילו הרשתי

פיתה קטוגנית

פיתה קטוגנית

בתזונה קיטוגנית או בפליאו אסור גלוטן, זה מחוץ לתחום, אבל כולנו חייבים פיתה בבוקר, מה עושים? באופן אישי אני לא מתחבר יותר מדי לכל המאפים

תגובה אחת

  1. הי עומר מצאה חן בעיני התקווה שלך והביטוי לה בקציצות הקטוגניות האלה רק אני לא יכולה לאכול אותן לצערי כי יש לי בעיות בכליות ואסור לי כל כך הרבה פרוטאינים כי לא מסתפקים רק בקציצה אחת כי זה פשע להשאיר דבר כזה בצלחת… אבל אוכל להעביר את המתכון הלאה לבן שלי ולבנות משפחתו – יש לו "רק" אישה ושתי בנות ותמיד אור בבית… אני חושבת שהן תאהבנה את זה. מתפללת יחד איתך שהאיוול יעבור כבר ולוקחת בחשבון חודשיים וחצי. מקסימום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)