שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

קציצות גבינה ושיבולת שועל

קציצות גבינה ושיבולת שועל הכי קלות, הכי טעימות. הכי מהירות.
נשבע לכם, תקשיבו לי, הן מתאימות כל יום. אל תחכו לשבועות. חג שמח ❤️

קציצות גבינה

מצרכים:

1 חבילה קוטג 9 אחוז
1 ביצה
250 גרם פטה קוביות
1/2 כוס העמק מגוררת
1/2 כוס מוצרלה יבשה מגוררת
1/2 כוס שיבולת שועל מהירה להכנה
1/2 כוס פירורי לחם
מעט מלח

לציפוי:
2 ביצים
1/2 כוס פירורי לחם

אופן ההכנה:
מערבבים את כל מרכיבי הקציצה למסה אחידה. מתבלים.
צרים כדורים קטנים ומועכים מעט בין כפות הידיים.
טובלים כל קציצה בביצה ואז בפירורי הלחם.
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את כל הקציצות כשתי דק מכל צד.
מגישים עם רסק עגבניות טריות או לזלף מעט דבש ופיסטוקים.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

אי אפשר לברוח מהגורל: אני טבח

בגיל 5 סידרתי בגינה שולחן עם כסאות ומפה לבנה. הכנתי כרטיסים שכתוב עליהם חמישה שקלים (אמא ספרנית ואבא פדגוג התעקשו מגיל אפס על דקדוקי השפה

קציצות עוף

קציצות עוף כיפיות בציפוי פריך

בנקודה בה גילו לי את הקרוהן בחרתי להפוך את האוכל- לדרך חיים. מכאן נולדו שלל מתכונים וזה אחד מהם. קציצות עוף כיפיות בציפוי פריך שממש תאהבו.

מרק חרירה

מרק חרירה טלה

הנה הווריאציה שלי לאחת המנות המרכזיות במטבח המרוקני. שילוב בין טעמו העמוק של הציר, עם הטלה, הוא הדרך המוצלחת בעיניי להכנת המרק הזה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)