קבלו קבלו קבלו. אני יושב בבית ועף על הסיר החדש שמגנוס השיקו וחושב מה להכין בו. ריי בדיוק חזר מהגן ונתן לי רעיון!! שנייה לפני שתקראו על הרעיון דעו לכם שיש הנחה של 17% על הסוטאז ועל כל האתר. יש לינק וקוד קופון עכשיו בסטורי ולמשך 48 שעות. נשבע לכם שזה הסיר שאתם צריכים במטבח שלכם!!! עכשיו חזרה לריי –
ריי חזר מהגן ואמר לי: ״אבא, אתה לא מאמין איזה קציצות הכינו לנו בצהרון. גדולות ואדומות ורכות ו…״ שקט! קטעתי אותו בעדינות של שף ממורמר ולא נתתי לו להמשיך את המשפט כי אם הוא היה אומר לי שבצהרון יותר טעים מבבית היינו נאלצים להפרד וחבל כי אני ממש אוהב את הילד הזה.
״לך לטלוויזיה, חכה כמה דקות וכבר אבא בא עם קציצות שהכנתי לך״ אמרתי לו וטסתי למטבח להכין קציצות אדומות וגדולות ורכות וכוש&״@׳😖😖😤אמק הצהרון הזה.
ובנימה רגועה זו הנה המתכון:
קציצות בשר לילדים
מצרכים:
1 קילו בשר בקר טחון
1 בצל לבן גדול קלוף + 5 שיני שום קלופות + צרור פטרוזיליה + 1/4 כוס שמן זית
2 ביצים
1 כף גדושה רסק עגבניות
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
8 שיני שום פרוסות
1 כף שטוחה פפריקה + 1 כפית כמון
1 חבילה קטנה רסק עגבניות
1 פחית שימורים עגבניות מרוסקות
1/2 כוס מים רותחים
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
בבלנדר טוחנים את הבצל, שום, פטרוזיליה ושמן זית לקרם חלק.
בקערה מערבבים בשר, תערובת בצל שום טחונה, תבלינים וביצים ולשים היטב. מקצצים לכדורים יפים. צורבים בסיר סוטאז מהמם בשמן זית.
באותו הסיר יוצקים שמן זית, שום, תבלינים, רסק, עגבניות מרוסקות ומים רותחים. אחרי רתיחה מוסיפים קציצות ורתיחה נוספת. מכסים את הסיר ומבשלים חצי שעה.
אני חייב לפתוח צהרון תאמינו לי.
פרסום ממומן בשיתוף @magnus_israel
תגובה אחת
כמה פשוט ככה טעים!! ואני עדיין לא הצלחתי לשכפל את קציצות הדגים של הצהרון מלפני למעלה מעשור… הצהרונים האלו באמת עושים מאיתנו הורים דפוקים