קנטוצ'יני שוקולד ואגוזים קיטו

שלומקה היא ללא צל של ספק הקונדיטורית והאופה של כת הדל״פ, פליאו וקיטו הטובה ביותר שיש. המאפים שלה הם לא חיקוי חיוור למקור אלא פאקינג הדבר האמיתי. היא סוגרת פינה לכל מי שמאפים ולחמים ובורקסים עדיין חסרים לו, ובתחום המתוקים היא לא פחות ממאסטרית.
הכרתי אותה לפני מס חודשים דרך חברתי ענת פרנק ומאז חיי מתוקים יותר.

והנה המתכון:

קנטוצ'יני שוקולד ואגוזים קיטו

קנטוצ'יני שוקולד ואגוזים קיטו

המרכיבים:
8 ביצים
1 כוס קוקוס טחון
2 כוסות שקדים טחונים
1 כפית תמצית וניל
1 כוס אריתריטול
1 כף קינמון (אופציונלי)
מערבבים בקערה.

להוספה לאחר ערבוב ראשון:
150 גרם שוקולד מריר 85% (מומס ומקורר מעט)

להוספה לאחר ערבוב שני:
1 כוס שקדים שלמים
1 כוס אגוזי לוז שלמים
1 כוס אגוזי פקאן חצויים
1 כוס שוקולד צ'יפס 85% ומעלה

אופן ההכנה:
מחלקים ל 2 תבניות אינגליש מחופות בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות (חום עליון תחתון) כחצי שעה.

צננו לחלוטין ואז הכניסו הכיכרות למקפיא למשך כשעה, עד שהן יציבות מאוד.

פרסו בעזרת סכין חדה לפרוסות דקיקות.

סדרו את הפרוסות על נייר אפייה בשכבה אחת.

אפו בטמפרטורה של 120 מעלות למשך כשעה/ שעה וחצי, עד שהקנטוצ'יני יבשים ופריכים (ניתן גם לקצר את משך הייבוש על טמפרטורה גבוהה יותר, התוצאות טובות יותר כשזה לאט ורגוע)

צננו לחלוטין לפני אחסון. ניתן לשמור בצנצנת אטומה מחוץ למקרר או בהקפאה.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קציצות ואורז בסיר אחד

קציצות ואורז בסיר אחד

היה לי גם מצב רוח דרעק בבוקר אז יצאתי לגינה להכין קציצות, כי יש כבר לרגע בבקרים אווירה של סתיו. גיליתי שנגמר הגז במטבח חוץ

ירקות מוחמצים

ירקות מוחמצים

אני מת על ירקות מוחמצים אבל ברוב המקומות מוסיפים קארי או עמבה ואני אוהב את זה כמה שיותר נקי. גם ברמת זמן ההכנה: קצר. יום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)