קלצונה ארבע גבינות

קלצונה הוא מאפה כיס איטלקי, שמכינים מבצק פיצה וממלאים בכל מה שרוצים. כאן מילאתי אותו בארבע גבינות דשנות וארומטיות במיוחד.

קלצונה
צילום: סופגי

קלצונה ארבע גבינות

חומרים למאפה אחד:
300 גרם בצק פיצה – המתכון פה
20 גרם סנט מור
20 גרם פקורינו
20 גרם גאודה
30 גרם מוצרלה
עלי אורגנו
מלח, פלפל ושאטה גרוס

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור מראש לאפייה בחום מקסימלי. אם יש מניחים בתנור אבן שמוט או משטח צלייה או תבנית, שיאגרו חום ויגבירו את אפקט החריכה של הבצק.
  2. על משטח עבודה מקומח בקמח דורום פותחים את הבצק בעזרת האצבעות לקבלת עיגול גדול, מפזרים גבינות ואורגנו, סוגרים לחצי עיגול ומהדקים את הקצוות לסגירה מלאה.
  3. אופים עד שהבצק משחים היטב. עומדים קרוב ובודקים כבר אחרי 6 דקות. זה עשוי לקחת עד 12 דקות, תלוי בתנור. מגישים מיד!
מתכון לקלצונה
צילום: סופגי

הפיצריה השכונתית בלחץ מכם? מוזמנים לתייג אותי באינסטגרם 🙂

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

מג׳דרה קוסקוס

מג׳דרה קוסקוס

אני מת על מג׳דרת אורז וגם על כזו שעשוייה מבורגול אבל למג׳דרה קוסקוס יש לי פינה חמה בלב. מנה אייקונית שהיינו מכינים בפודארט, מנה שנמצאת

וופל בלגי קטוגני

וופל בלגי קטוגני, ללא גלוטן וסוכר

אתם חיייייייבים וופל בלגי קטוגני בחיים שלכם. הוא משלושה מרכיבים, דקה הכנה, טעים ברמות והוא ללא גלוטן, דל פחמימה, ללא סוכר, ולכל חברי הקטוגנים שרגילים

מג׳דרה קוסקוס

מג׳דרה קוסקוס

מג׳דרה אורז כבר משעמם אותי. מג׳דרה קוסקוס עם עדשים שחורות ובצל שחום- זה כבר משהו אחר.   הכנתם? מוזמנים לשתף אותי באינסטגרם 🙂 מג׳דרה קוסקוס

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)