שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

קלצונה ארבע גבינות

קלצונה הוא מאפה כיס איטלקי, שמכינים מבצק פיצה וממלאים בכל מה שרוצים. כאן מילאתי אותו בארבע גבינות דשנות וארומטיות במיוחד.

קלצונה
צילום: סופגי

קלצונה ארבע גבינות

חומרים למאפה אחד:
300 גרם בצק פיצה – המתכון פה
20 גרם סנט מור
20 גרם פקורינו
20 גרם גאודה
30 גרם מוצרלה
עלי אורגנו
מלח, פלפל ושאטה גרוס

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור מראש לאפייה בחום מקסימלי. אם יש מניחים בתנור אבן שמוט או משטח צלייה או תבנית, שיאגרו חום ויגבירו את אפקט החריכה של הבצק.
  2. על משטח עבודה מקומח בקמח דורום פותחים את הבצק בעזרת האצבעות לקבלת עיגול גדול, מפזרים גבינות ואורגנו, סוגרים לחצי עיגול ומהדקים את הקצוות לסגירה מלאה.
  3. אופים עד שהבצק משחים היטב. עומדים קרוב ובודקים כבר אחרי 6 דקות. זה עשוי לקחת עד 12 דקות, תלוי בתנור. מגישים מיד!
מתכון לקלצונה
צילום: סופגי

הפיצריה השכונתית בלחץ מכם? מוזמנים לתייג אותי באינסטגרם 🙂

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

קרוהן

לכולנו מגיע לאכול את החיים

יש תקווה. אם מקשיבים לגוף, אם סולחים לו ומשתפים אותו בדרך- החיוך יחזור וגם התאבון לאוכל. היום אני משיק בבלוג את קטגוריית המתכונים לחולי קרוהן

סלט פטריות וקישואים חם

קבלו את המתכון לסלט פטריות וקישואים חם מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)