שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

קישואים בכורכום שאתם חייבים לנסות

צילום: סופגי

עומדת לפניכם המנה האהובה עליי בתקופה האחרונה-
הלא הם קישואים בכורכום.
והשם הזה לגמרי אנדרסטייטמנט. אבל הטעם זה העיקר.

מנה סופר פשוטה וקלילה,
הכי מתאימה בעייני כמנה ראשונה למרכז השולחן,
וגם לאירוח- תעשה רושם על האורחים שלכם 😉

 

מוזמנים לשתף אותי באינסטגרם 🙂

קישואים בכורכום
צילום: סופגי

קישואים בכורכום

מרכיבים:

6 קישואים בינוניים
3 בצלים לבנים מקולפים ופרוסים דק
1 כף סוכר
1 כף כורכום
1/4 כוס מיץ לימון טרי
מלח
פלפל שחור גרוס
לאבנה להגשה

אופן ההכנה:

  1. חותכים את כל הקישואים לקוביות.
  2. מחממים שמן בסיר רחב ושטוח ומאדים את הבצל כ10 דקות. מוסיפים את הקישואים, סוכר, כורכום, מלח ופלפל שחור ומכסים בנייר אפייה.
  3. מבשלים על אש נמוכה עד שהקישואים מתרככים, מוסיפים מיץ לימון ומכבים את האש.
  4. בהגשה- מניחים 3 כפות לאבנה כבסיס, ועליהן מניחים את התבשיל קישואים הנפלאים, ניתן לזלף שמן זית ומעט פלפל שחור גרוס.
איזה ביס זה היה… צילום: סופגי

 

לרעיונות נוספים למנות ראשונות, לחצו כאן!

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

לזניה עדשים

לזניה עדשים צמחונית

כולם אוהבים לזניה. איך אפשר שלא? שכבות פסטה דקיקות ששוחות ברוטב עגבניות, ומעליהן קרם בשמל שלוקח דקה להכין וכמובן, כמעט שכחתי מוצרלה שנמתחת לשמיים. אה,

תגובה אחת

  1. תודה רבה! מה הכוונהבסעיף 2 לכסות בנייר אפיה ואז עם מכסה מלמעלה? כמה זמן בערך הבישול? כחצי שעה?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)