שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

קינוחי גבינה אישיים

טוב נו, זה באמת מסוג המתכונים האלו, שהם הכי פשוטים אבל עושים רושם מהמם. במיוחד אם יש לכם בבית דובדבנים, פירות יער או אולי איזה מישמש כתום שהצלחתם לתפוס בעונתו הכה קצרה.
שבועות בפתח ושירנקה אמרה שהגיע הזמן ללמד את הילדים את שירי החג, מנהגיו וההיסטוריה הארוכה שלו.

קינוחי גבינה אישיים

שלושה דברים זכורים לי משבועות בתור ילד: נסיעה על טרקטור מקושט ועמוס בחציר, מלחמות מים אינסופיות בין כל ילדי הכפר, עוגת גבינה פירורים שאמא שלי הייתה תמיד מעטרת בדובדבנים. עוגת גבינה אפויה היא הייתה מכינה המון, אבל תמיד הייתה מתבאסת כי האמינה שהיא לא מצליחה לשחזר במדויק את העוגות שסבתא שרה ז״ל הייתה אופה פעם (יש לכם פה את המתכון של עוגת גבינה אפויה של סבתא שרה).
בכל אופן טרקטור ומים אלו אבני יסוד בבית שהקמנו, וכאחד שמאמין שהמטבח זה בית הספר הטוב בעולם, החלטתי להכין גרסה קלילה לגבינה פירורים – קינוחי גבינה אישיים. לא היו פתי בר בבית אז מוּן ריסקה ביסקוויטים של לוטוס. דובדבנים דווקא היו וגלענתי אותם מראש היטב. ריי החליט שזו הקערה שלו ולקח אותה למחבוא: ״אבא, בוא תחפש איתי״ צעק לי מהגינה. מפה לשם אין דובדבנים, אבל יש מתכון:)

עומר ומון

קינוחי גבינה אישיים

מצרכים:

20 עוגיות לוטוס/ פתי בר מרוסקות
500 שמנת מתוקה 38 אחוז
5 כפות סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
1 גביע שמנת חמוצה 27 אחוז
500 גרם גבינה לבנה 9 אחוז
קליפת לימון קצוצה אם בא לכם. זה מוסיף המון.

אופן ההכנה:

מקציפים שמנת ומוסיפים סוכר תוך כדי. מוסיפים אינסטנט פודינג וממשיכים עד לקבלת קצפת.
מקפלים פנימה שמנת חמוצה וגבינה לבנה. לימון אם החלטתם לחשוב חיובי.
יוצקים לכוסות אישיות ומפזרים פירורי לוטוס.
הולכים לגינה ומחפשים דובדבנים.

עומר ולוסי

חג שמח!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

דברים חדשים ומרגשים

פעם בכמה זמן אני מוצא את עצמי משתף אתכם קצת יותר לעומק במתחולל בחיי. שנייה לפני שאני משחרר את הטקסט לאוויר, אני שואל את עצמי …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)