קוקו סבזי

לפני 23 שנה עבדתי בתור טבח טמבל בבית קפה ברחוב קינג ג׳ורג׳ שנקרא קפה מאיר ע״ש מאיר דיזינגוף, ובכל שבת הייתה ארוחת בוקר מפוארת שכללה מאפים וקשקושים וקוקו סבזי עצום מימדים, טעים ברמות, ירוק לחלוטין, לימוני ומעט חריף.
בגדול – זו חביתה עם כל סוגי העשבים שיש לכם, גם תרד הולך והאמת שתרגישו חופשי להתפרע.
אחרי לילה נטול שינה איכותית והתעוררות מוקדמת (הילדים לעומת זאת ישנו מושלם עד 8:03 בתוך הממ״ד) לכל הדעות, התלבשתי (נו, עטיתי סינר זה גם משהו) ונכנסתי למטבח להכין את החביתה הפרסית הכי שווה שיש.
חיכיתי בסבלנות שכולם יתעוררו ובלי אזעקה ובלי התראה איימתי עליהם שזה מה שאוכלים הבוקר.
ומילה אישית: שמרו על עצמכם ואני לא מדבר רק על הממ״ד. אני מתכוון דווקא לצד של הנפש. נסו להתנתק קצת. לנשום הרבה. לחבק את המשפחה ולחשוב חיובי.

קוקו סבזי

קוקו סבזי

המרכיבים:
1 צרור כוסברה, פטרוזיליה, שמיר (אחד מכל אחד)
1/2 צרור שמיר
5 גבעולי בצל ירוק
2 קישואים מגוררים וסחוטים
1 חבילת אספרגוס
5 ביצים
כפית גדושה כורכום
מלח ופלפל
קוצצים הכל
מערבבים הכל

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות.
במחבת מעט עמוקה מחממים חמאה/גהי/שמן זית
יוצקים את המסה
מטגנים על חום גבוה 5 דק'.
מעבירים לתנור ל-25 דק'.
מגישים עם לימון, חריף, בצל סגול פרוס ויוגורט הכי שמן שיש לכם.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פיצה טורטיה

פיצה טורטיה לשבת בבוקר

קמתי הפוך היום וכל מה שהתחשק לי זה לשבור כמה ביצים. ז״א הייתי שמח לשבור הרבה יותר דברים, אבל בגילי המתקשש לו לאיטו – זו

על אבהות

אני לא יודע בדיוק מתי יעלה הבלוג לאוויר אבל אני יודע ללא צל של ספק שתי עובדות מרכזיות: תמיד האמנתי שכשהבלוג יעלה (אני מתכנן את

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)