קדירת אונטריב

בואו רק נסכם שזה היה יום לא להיט, ומה שהציל אותו עבורי הייתה הבקשה של ריי לבשל משהו ביחד.
״אבא, גשם. בוא נבשל משהו יחד״
עניתי לו שקניתי עצמות ואפשר להכין אולי קדירת אונטריב יחד.
ריי הסתכל על העצמות ושאל אם זה רגל של דינוזאור. אני לא משקר לילדים אף פעם, אבל המחשבה שהוא מאמין שיש לי דינוזאור במקרר כל כך הקסימה אותי שזרמתי איתו והכנו ״רגל של דינוזאור עם שעועית לבנה״.
אם בא לכם להכין גם הנה המתכון.

קדירת אונטריב

קדירת אונטריב

מצרכים:

1 קילו אונטריב/ כתף קוביות
2 בצלים לבנים פרוסים
6 שיני שום קלופות ודפוקות
3 מח עצם
200 גר רסק עגבניות
1 כפית מכל תבלין: פפריקה מתוקה, כורכום, כמון
3 כוסות שעועית לבנה קפואה
מים רותחים לכיסוי
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
בסיר רחב צורבים בשר בשמן זית
מוסיפים עצמות דינוזאור ובצל פרוס. צורבים היטב. מוסיפים שום ומערבבים.
מתבלים בתבלינים וברסק עגבניות ויוצקים מים רותחים.
אחרי עשר דק מוסיפים שעועית לבנה ומערבבים היטב.
מביאים לרתיחה נוספת. מנמיכים להבה ומבשלים שעתיים ו/או עד שהבשר רך לחלוטין.
מתקנים תיבול במלח ופלפל ומגישים עם אורז לבן.

אונטריב

בתאבון ❤️ וחורף חמים לכולם

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

בורקס גבינות

בורקס גבינות

כבר שבועיים רצוף אני מתעורר בתחושה שהיום שבת. לא שבת מנוחה חלילה, אבל שבת. שינסתי מותנים וארגנתי לכם בורקס גבינות מהמם. בורקס גבינות מצרכים: חבילת

בצלים ממולאים

קבלו את המתכון לבצלים ממולאים מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)