קדירת אונטריב

בואו רק נסכם שזה היה יום לא להיט, ומה שהציל אותו עבורי הייתה הבקשה של ריי לבשל משהו ביחד.
״אבא, גשם. בוא נבשל משהו יחד״
עניתי לו שקניתי עצמות ואפשר להכין אולי קדירת אונטריב יחד.
ריי הסתכל על העצמות ושאל אם זה רגל של דינוזאור. אני לא משקר לילדים אף פעם, אבל המחשבה שהוא מאמין שיש לי דינוזאור במקרר כל כך הקסימה אותי שזרמתי איתו והכנו ״רגל של דינוזאור עם שעועית לבנה״.
אם בא לכם להכין גם הנה המתכון.

קדירת אונטריב

קדירת אונטריב

מצרכים:

1 קילו אונטריב/ כתף קוביות
2 בצלים לבנים פרוסים
6 שיני שום קלופות ודפוקות
3 מח עצם
200 גר רסק עגבניות
1 כפית מכל תבלין: פפריקה מתוקה, כורכום, כמון
3 כוסות שעועית לבנה קפואה
מים רותחים לכיסוי
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:
בסיר רחב צורבים בשר בשמן זית
מוסיפים עצמות דינוזאור ובצל פרוס. צורבים היטב. מוסיפים שום ומערבבים.
מתבלים בתבלינים וברסק עגבניות ויוצקים מים רותחים.
אחרי עשר דק מוסיפים שעועית לבנה ומערבבים היטב.
מביאים לרתיחה נוספת. מנמיכים להבה ומבשלים שעתיים ו/או עד שהבשר רך לחלוטין.
מתקנים תיבול במלח ופלפל ומגישים עם אורז לבן.

אונטריב

בתאבון ❤️ וחורף חמים לכולם

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

מרק עצמות

מרק עצמות

היום אני רוצה לתת לכם מתכון לתרופת פלא. אולי השינוי הכי גדול שעשיתי בתזונה שלי אי פעם. מרק עצמות. לכל עם בעולם יש מרק עצמות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)