קבב רומני

קבלו את הגרסה שלי לקבב רומני – אוורירי, עסיסי, ג׳וסי, טעים וקל להכנה שיש.
שלושה דגשים חשובים:
1. בשר טרי שמנמן לפחות 30 אחוז שומן
2. העשרת הקבב בציר בקר (אם אין לכם בהישג יד – תחליפו במי סודה)
3. 24 שעות במקרר לפני הצלייה

קבב רומני

קבב רומני

המרכיבים:
1 קילו בשר בקר שומני טחון
8-10 שיני שום כתושות
1 כף טימין מיובש
1 כף שטוחה פפריקה מתוקה מעושנת או רגילה
1/2 כף סודה לשתייה
1 כוס ציר בקר (קר- לא לחמם) אני משתמש בציר בקר אורגני מופלא של @moranic_organic
3 כפות שמן זית
מלח גס

אופן ההכנה:
מערבבים הכל ולשים היטב חמש דק'. מעבירים למקרר ל-24 שעות.
בשש בבוקר למחרת כשאתם מתחילים לחוש רעב זה הזמן להדליק מנגל או מחבת כבדה על הגז ולצלות לכם קבבים הכי עסיסים וטעימים שיש.
בסרטון אני מוסיף מלמעלה בצל לבן וחומץ יין לבן

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

עלי גפן ממולאים בשר ואורז כרובית

עלי גפן ממולאים בשר ואורז כרובית

ראשית: זה לא ריפוי בעיסוק על פי ההגדרה. ריפוי בעיסוק זה משהו שצריך ללמוד בשבילו ארבע שנים לדעתי והיתרונות החבויים בטיפול כזה הם אגדיים –

כדורי זוקיני

כדורי זוקיני

כולכם עפתם על כדורי זוקיני שצילמתי בטיול האחרון ביוון כאילו לא יודע מה קרה, אבל האמת היא שזו באמת אחלה של מנה וכמה שהיא טעימה,

סלט תפוחי אדמה רוסי

סלט תפוחי אדמה רוסי

יש כמה דברים שיצאו מהמטבח הרוסי שהם לא דבר שכדאי לפספס. וניחשתם נכון, סלט תפוחי אדמה הוא לגמרי, אבל לגמררריייי אחד מהם. היכנסו למתכון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)