קבלו את הגרסה שלי לקבב רומני – אוורירי, עסיסי, ג׳וסי, טעים וקל להכנה שיש.
שלושה דגשים חשובים:
1. בשר טרי שמנמן לפחות 30 אחוז שומן
2. העשרת הקבב בציר בקר (אם אין לכם בהישג יד – תחליפו במי סודה)
3. 24 שעות במקרר לפני הצלייה
קבב רומני
המרכיבים:
1 קילו בשר בקר שומני טחון
8-10 שיני שום כתושות
1 כף טימין מיובש
1 כף שטוחה פפריקה מתוקה מעושנת או רגילה
1/2 כף סודה לשתייה
1 כוס ציר בקר (קר- לא לחמם) אני משתמש בציר בקר אורגני מופלא של @moranic_organic
3 כפות שמן זית
מלח גס
אופן ההכנה:
מערבבים הכל ולשים היטב חמש דק'. מעבירים למקרר ל-24 שעות.
בשש בבוקר למחרת כשאתם מתחילים לחוש רעב זה הזמן להדליק מנגל או מחבת כבדה על הגז ולצלות לכם קבבים הכי עסיסים וטעימים שיש.
בסרטון אני מוסיף מלמעלה בצל לבן וחומץ יין לבן