קבב עוף ושומן ליה, סלט בצל ירוק, סלט עלי פטרוזיליה וטחינת סחוג

צילום: סופגי

פורסם בשיתוף: ערוץ האוכל

הכנתם גם? שתפו אותי באינסטגרם

קבב עוף ושומן ליה

מרכיבים: 

1 ק״ג פרגית טחונה
חופן עלי פטרוזיליה קצוצים
כפית כורכום
3-4 שיני שום כתוש
100 גרם שומן ליה בקוביות

אופן ההכנה:

  1. מניחים בקערה את הפרגית, פטרוזיליה, שום כתוש, כורכום, מלח ופלפל ומערבבים הכל היטב.
  2. משפדים על שיפודי עץ קבב, קוביית שומן ליה, קבב ועוד קוביית שומן.
  3. צולים על הגריל עד שמשחים ומוכן.

 

סלט בצל ירוק

1 גבעול בצל ירוק
סומק
מיץ מחצי לימון
2 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
מלח
פלפל

הכנה: קוצצים את הבצל הירוק לטבעות ומתבלים.

סלט עלי פטרוזיליה

פטרוזיליה
1 פלפל ירוק
מעט זרעי כמון
מלח
פלפל
2 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון

הכנה: קוצצים את הפלפל לרצועות קצרות ומוסיפים את עלי הפטרוזיליה ללא הגבעולים. מתבלים.

טחינת סחוג

פלפל ירוק חריף
כוסברה
פטרוזיליה
בצל ירוק
מיץ מלימון שלם
כמון
2 שיני שום
½ כוס שמן זית
½ כוס טחינה גולמית

אופן הכנה: טוחנים את כל המרכיבים ללא הטחינה בבלנדר מוט, ואחרי שהמסה טחונה היטב להוסיף את הטחינה ולטחון שוב.

צילום: סופגי
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

מאפה כדורי פיצה

מאפה כדורי פיצה

ילדים אוהבים לאכול עם הידיים ואני אוהב ילדים (ואנשים) שאוכלים עם הידיים. אני אוכל עם הידיים. גם במקומות ציבוריים שכללי הנימוס מגבילים אותנו, אבל לילדים

לחמניות פרעצל

לחמניות פרעצל

בצקים, בטח כאלו שמבוססים על שמרים, מלחיצים אנשים. חצי מהאנושות נמנעת מראש מלעבוד איתם. תוסיפו לבצק שמרים גם את הצורך לבשל אותו במים לפני האפייה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)