שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

קבב עוף ושומן ליה, סלט בצל ירוק, סלט עלי פטרוזיליה וטחינת סחוג

צילום: סופגי

פורסם בשיתוף: ערוץ האוכל

הכנתם גם? שתפו אותי באינסטגרם

קבב עוף ושומן ליה

מרכיבים: 

1 ק״ג פרגית טחונה
חופן עלי פטרוזיליה קצוצים
כפית כורכום
3-4 שיני שום כתוש
100 גרם שומן ליה בקוביות

אופן ההכנה:

  1. מניחים בקערה את הפרגית, פטרוזיליה, שום כתוש, כורכום, מלח ופלפל ומערבבים הכל היטב.
  2. משפדים על שיפודי עץ קבב, קוביית שומן ליה, קבב ועוד קוביית שומן.
  3. צולים על הגריל עד שמשחים ומוכן.

 

סלט בצל ירוק

1 גבעול בצל ירוק
סומק
מיץ מחצי לימון
2 כפות שמן זית
2 שיני שום כתושות
מלח
פלפל

הכנה: קוצצים את הבצל הירוק לטבעות ומתבלים.

סלט עלי פטרוזיליה

פטרוזיליה
1 פלפל ירוק
מעט זרעי כמון
מלח
פלפל
2 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון

הכנה: קוצצים את הפלפל לרצועות קצרות ומוסיפים את עלי הפטרוזיליה ללא הגבעולים. מתבלים.

טחינת סחוג

פלפל ירוק חריף
כוסברה
פטרוזיליה
בצל ירוק
מיץ מלימון שלם
כמון
2 שיני שום
½ כוס שמן זית
½ כוס טחינה גולמית

אופן הכנה: טוחנים את כל המרכיבים ללא הטחינה בבלנדר מוט, ואחרי שהמסה טחונה היטב להוסיף את הטחינה ולטחון שוב.

צילום: סופגי
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

מתכונים לראש השנה 2021

מתכונים לראש השנה 2021!

מתכונים לראש השנה! היה לי חשוב הפעם להכין לכם מתכונים שהם הכי בית. כאלו שיחרטו בכם זיכרון של חגים, של משפחה, של טעמים, של חום

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)