צ'יפס זוקיני בפרמז'ן

צ'יפס זוקיני יווני מושלם!
כשהיינו באתונה לא הפסקנו לאכול צ'יפס זוקיני. יש אינסוף ואריאציות: קריספיות, רכות, מצופות, מתובלות היטב וכו'.
בחרתי לכם פה גרסה קלילה של צ'יפס זוקיני בציפוי תערובת תבלינים, פנקו ופרמז'ן. כל מה שנותר לעשות זה לאפות בתנור ולארגן לכם צזיקי בצד. יאמאס

צ'יפס זוקיני

צ'יפס זוקיני בפרמז'ן

מצרכים:

6 זוקיני פרוסים לרבעים
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית אורגנו יבש
1/2 כפית שום גבישי
1/2 כפית שאטה
1/2 כפית מלח
1/4 כוס פנקו (ניתן להמיר בקמח שקדים וזה הופך לקיטוגני)
1/4 כוס פרמז'ן מגורר

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 200 מעלות
מזליפים מעט שמן זית על הזוקיני ומצפים היטב בתערובת התבלינים, פירורי לחם ופרמזן. מסדרים בתבנית ואופים חצי שעה

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קונכיות פסטה ממולאות בשר

קונכיות פסטה ממולאות בשר

בא לכם להכין משהו טעים? לבשל עם הילדים? לבד? סידרתם כבר את כל המזווה מאה פעם? כמה פעמים איפרו אתכם? כמה פעמים בכיתם פתאום ככה

קציצות פרגית וגזר ללא גלוטן

קציצות פרגית וגזר ללא גלוטן

קציצות פרגית וגזר אלו הקציצות הכי מבוקשות, ואם אני לא טועה גם המנה שהכי הרבה פעמים ביקשתם מתכון שלה. אז אחת ולתמיד הנה מתכון מופלא

גלידה קטוגנית

גלידה קטוגנית

אז הכנו יחד שמנת מתוקה להקצפה וממנה הכנו חלב מרוכז וכעת הגיע החלק השלישי בטרילוגיה המרהיבה שהגיעה לקיצה בגלידה קטוגנית הום מייד לא פחות ממושלמת.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)