צ'יפס זוקיני בפרמז'ן

צ'יפס זוקיני יווני מושלם!
כשהיינו באתונה לא הפסקנו לאכול צ'יפס זוקיני. יש אינסוף ואריאציות: קריספיות, רכות, מצופות, מתובלות היטב וכו'.
בחרתי לכם פה גרסה קלילה של צ'יפס זוקיני בציפוי תערובת תבלינים, פנקו ופרמז'ן. כל מה שנותר לעשות זה לאפות בתנור ולארגן לכם צזיקי בצד. יאמאס

צ'יפס זוקיני

צ'יפס זוקיני בפרמז'ן

מצרכים:

6 זוקיני פרוסים לרבעים
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית אורגנו יבש
1/2 כפית שום גבישי
1/2 כפית שאטה
1/2 כפית מלח
1/4 כוס פנקו (ניתן להמיר בקמח שקדים וזה הופך לקיטוגני)
1/4 כוס פרמז'ן מגורר

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 200 מעלות
מזליפים מעט שמן זית על הזוקיני ומצפים היטב בתערובת התבלינים, פירורי לחם ופרמזן. מסדרים בתבנית ואופים חצי שעה

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

סילאן ביתי

סילאן ביתי

אבא שלי הביא לי השבוע שני קילו תמרים מג׳הול ונור אורגנים מנאות סמדר. ישר ידעתי שאבשל סילאן. בעיקרון סילאן אסור בתזונה קיטוגנית אבל הילדים שלי

החריימה של שירנקה

חריימה בלי דג לשירנקה. חלה קריספיית מהתנור. אורז לבן לא קשור אבל היא רצתה ואני לא מתווכח איתה אף פעם, כי אז ילך לה התאבון

סלט ביצים בלי מיונז

סלט ביצים בלי מיונז

סלט ביצים בלי מיונז ובלי קילוף!!!! המטבח הפולני-יהודי חטף (כמו כל היהודים) מכה אנושה בזמן השואה כאשר אינסוף מנות ומתכונים נמחקו מן העולם, הבעיה השנייה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)