שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

צימעס אשכנזי כהילכתו

אם יש פה מישהו שלא יודע מה זה צימעס,
זה לגמרי הזמן.
התבשיל המתקתק מהמטבח האשכנזי מככב על השולחן שלי בחג הפסח.

תבשיל של גזרים
המתבשלים להם עם סוכר, צימוקים
ועוד כמה דברים טובים. ממש.
למה אני חופר? תגללו לרשימת המרכיבים וכנסו למטבח 🙂

ואחר כך כשזה כבר מוכן על השולחן, תשתפו אותי באינסטגרם!

צ׳ימעס
צילום: סופגי

צימעס אשכנזי כהילכתו

מרכיבים:

12-13 גזרים בינוניים
2 כפות דבש
2 כפות סוכר חום
2 מקלות קינמון
1/3 כוס צימוקים
מים
שמן לטיגון 

אופן ההכנה:

  1. מקלפים את כל הגזרים וחותכים אותם ל״יהלומים״.
  2. מחממים שמן בסיר ומניחים בו את כל המרכיבים (למעט המים).
  3. כעת מוסיפים מים עד לכיסוי המרכיבים ומבשלים על אש נמוכה עד שהגזרים מתרככים (כחצי שעה).

 

מוזמנים להציץ כאן לעוד מגוון רעיונות לארוחת החג!

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

אסקרגו בפריז

לפני 15 שנה נקלעתי בטעות להוטל קוסט בפריז. זה היה בשבוע האופנה והלובי היה גדוש צלמים, דוגמניות, סמים והזיות מהלכות. הייתי צעיר ונרגש ודי תמים,

ספגטי עגבניות, חצילים ומוצרלה

ספגטי עגבניות, חצילים ומוצרלה

עצמו עיניים והקשיבו היטב למילים הבאות: עגבנייה, חציל, מוצרלה. שיקום מי שלא הרגיש לרגע את ארץ המגף בועטת בו בכל הגוף ובלוטות הטעם. ואפילו הרשתי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)