סלט פתיתים קר- הכוכב של הקיץ

אתם קולטים שהקיץ כבר מגיע?
השמש מתחילה לחמם
הים גם הוא מתחמם
אין לתאר כמה התגעגעתי לזה.

ולשגרת החופים, קאליפסו ומנדרין שחזרו לפעול ממש כמו פעם.
אין תחליף לקיץ.

ובדיוק בגלל זה- הכנתי סלט פתיתים קר, מרענן ומפתיע, שיתאים בדיוק למזג אוויר הזה.
ארוחה מלאה אך בכל זאת נשארת קלילה.
הולכים להכין?

 

אם גם אתם הכנתם, מוזמנים לתייג אותי באינסטגרם 🙂

צילום: סופגי

סלט פתיתים קר- הכוכב של הקיץ

מרכיבים:

4 כפות שמן זית
1  בצל סגול קטן, קצוץ דק
חבילת פתיתים 
1/2 כוס אפונה קפואה
2  עגבניות קצוצות
גבעולי בצל ירוק חתוכים לטבעות
כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
כפות אגוזי מלך קצוצים גס
כפות גבינת פרמז׳ן מגוררת

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפתיתים על פי הוראות היצרן ומניחים בקערה בצד.
  2. מחממים שמן זית במחבת רחבה. מוסיפים בצל ומזהיבים כ-5 דקות. לאחר מכן מצננים ומוסיפים לקערת הפתיתים.
  3. מוסיפים את שאר החומרים, מלבד אגוזים ופרמז׳ן, ומערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
  4. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים אגוזים ופרמז׳ן ומגישים.
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

מרק תאילנדי

מרק תאילנדי

אפתח בוידוי: מרק לא מסמל אצלי חורף. אני אוהב מרקים גם בשיא השרב. מרק זו מזמן לא מנה ראשונה או איזה משהו שסבתא מכינה כשאנחנו

פילה סלמון אפוי

קבלו את המתכון לפילה סלמון אפוי מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)