שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

פצפוצי אורז עם שוקולד ופיצוחים ללא גלוטן של דביר בר

ילדות של צליאקים היא ארוע מורכב.
הוא מורכב מהרבה לא, אסור לך, או פשוט לראות את הילדים האחרים אוכלים מול הפרצוף שלך.
ביקשתי מחברי הטוב דביר בר, מלך הצליאקים להכין מתכון סופר קל!!!
פצפוצי אורז עם שוקולד ופיצוחים ללא גלוטן של דביר בר, שכל ילד יכול להכין עם הורה וגם ללקק את האצבעות.
מדובר בשילוב של קלאסיקת ילדות עם טוויסט קל שהופך אותו לקצת יותר בריא בלי שזה משפיע על הטעם ולהפך, רק משדרג אותו.
לפני המתכון אגיד שלדביר יש עוד 100!!! מתכונים בספר…

פצפוצי אורז עם שוקולד ופיצוחים ללא גלוטן של דביר בר

מרכיבים:

כוס פיצפוצי אורז ללא גלוטן

300 גרם שוקולד מריר

200 גרם חמאה

100 גרם פיסטוק קלוף

100 גרם גרעיני דלעת

100 גרם גרעיני חמנייה

הכנה:

קולים את הפיצוחים על מחבת חם כ-2 דקות.

בבאן מארי/ מיקרו ממיסים יחדיו את השוקולד והחמאה.

מערבבים יחד בקערה גדולה את הפיצוחים הקלויים, פיצפוצי האורז ומסת השוקולד והחמאה.

מסדרים קוקוטים על מגש, ממלאים אותם בכ-2 כפות מהתערובת ומניחים להצטננות בטמ״פ חדר כחצי שעה
(אם ממהרים או לחילופין אם חם מאוד ניתן לצנן במקרר).

מגישים ומרגישים שוב לרגע כמו ילדים קטנים.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

סביצ׳ה

קרפצ׳יו דג וסביצ׳ה של המרלוזה

את הסיור שלנו בשוק הכרמל פתחנו במרלוזה, ודור אבן הכה מוכשר, לימד אותנו בסבלנות 2 מתכונים נפלאים לקרפצ׳יו וסביצ׳ה של דגים הכי טריים שיש!

פריקסה – המדריך המלא

כששירן נכנסה להריון, החלו לה חשקים בלתי הגיוניים, ההריונית דורשת פריקסה. כמה טוב שהכנתי עבור כולכם את המדריך המושלם והמקיף להכנת פריקסה בבית.

תגובה אחת

  1. Get 450+ Extra Daily Visitors and 3X Your Profits

    “How can I get more traffic to my site?”
    People ask me this question all the time.
    Truth be told, ranking on Google is getting *harder*,
    because everyone and their grandma is targeting
    the same keywords.
    My friend George and his team just released a new
    SEO WordPress plugin that fixes this problem.
    It ranks your site higher in Google, without you
    creating more content or building backlinks.

    Check it out here ==> https://bit.ly/39swbCx

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)