פסטיצ׳יו סלק וגבינות

מאפי הפסטה הם הזדמנות נפלאה להשתמש בשאריות של פסטה, קצוות של גבינות וירקות צלויים בסגנון אנטיפסטי.
לכן כמות הפסטה במתכון, סוג הגבינות ואפילו הסלק – הם בגדר המלצה, לא חייבים.
במקרה הזה ערבבתי את הסלק עם גבינות עיזים ארומטיות.

פסטיצ׳יו סלק וגבינות
צילום: סופגי

פסטיצ׳יו סלק וגבינות

חומרים לתבנית בקוטר 20 ס״מ:
חצי חבילת פסטה קצרה מבושלת
2 סלקים צלויים ופרוסים
1 מיכל (250 מ״ל) שמנת להקצפה 38%
2 ביצים גודל L
100 גרם גבינת עיזים רכה (בסגנון סנט מור)
50 גרם תום מגוררת
מלח

אופן ההכנה:

  1. מחממים תנור ל-190 מעלות.
  2. מערבבים שמנת וביצים בקערה לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים גבינות ומלח ומערבבים.
  3. מפזרים שליש מכמות הפסטה המבושלת בתבנית משומנת, מפזרים פרוסות סלק, יוצקים מתערובת השמנת וחוזרים על הפעולה. שימו לב, אם מערבבים הכל יחד המאפה יצבע כולו בסגול, וזה בסדר אם תרצו, אני העדפתי לשמור על הפסטה בהירה.
  4. אופים חצי שעה עד להתייצבות והזהבה.
פסטיצ׳יו
צילום: סופגי

הכנתם? מוזמנים לתייג אותי באינסטגרם 🙂

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פרנץ׳ טוסט

פרנץ' טוסט משודרג

אחרי מלחמה אימתנית של שוקולד, פחמימות מטוגנות ואבקת סוכר התאומים שוגרו למקלחת ואני טיגנתי עוד שני פרנץ׳ טוסט עם פריקסה מטורף.

בוריקיטס

בוריקיטס צ'דר ובצל מקורמל

כשיש לך בצק מושלם, מוכן לעבודה ואת המתכון של הכדורי פירה, בצל מקורמל וצ'דר. זה לא פחות מפשע נגד האנושות לא לאפות בוריקיטס. אז אפיתי!

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)