פסטה רוזה

רוטב רוזה זה מסוג הרטבים האלו שהם כאילו הכי פשוטים אבל עם נגיעה קטנה ותשומת לב הם הופכים מופלאים. יש כאלו שמכינים את הרוטב משילוב של רסק ושמנת. יש כאלו שעושים זאת מרוטב עגבניות ושמנת ויש כאלו שמחליפים את השמנת בפרמזן. אני בחרתי הפעם לרקוח רוטב עגבניות שרי מועשר במסקרפונה שתהפוך את הכל לקרמי ומלטף. והנה המתכון:

פסטה רוזה

פסטה רוזה

מצרכים:
לרוטב:
3 כפות שמן זית
4 שיני שום פרוסות
2 כפות רסק
1 כף פפריקה מתוקה
20 עגבניות שרי חצויות
1 כף גדושה מסקרפונה
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
במחבת עם שמן זית מאדים שום ומוסיפים תבלינים ורסק. מערבבים היטב ומוסיפים שרי חצויות. מביאים לרתיחה ומכסים. אחרי חמש דקות מסירים מכסה מנמיכים להבה ומבשלים תוך ערבוב למשך עשר דקות. מסירים מהאש ומוסיפים מסקרפונה. מערבבים היטב.
מניחים את הפסטה שבושלה ומערבבים. מגישים פרמזן מגורר.

 

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קבב ביתי

קבב ביתי, עסיסי וקל להכנה

בא לכם קבב לצהריים? בואו נכין קבב עסיסי וקל להכנה! מצרכים: 1 קילו בשר שומני טחון דק 10 שיני שום כף פפריקה כף מלח כף

קיש ארטישוק

קיש ארטישוק

משום מה יש לקיש שם רע. סוג של מאכל שאריות שמערבבים ודוחפים לתנור, ויודעים מה? לרוב זה באמת ככה. החלטתי להוכיח לכל הספקנים והספקניות שבניכם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)