פסטה קציצות דגים ברוטב עגבניות שרי

קבלו את החתיך החדש שלי: סיר יציקה 100%, ציפוי כפול שמתנקה בשניות, מתאים לתנור, לגז ולאינדוקציה ומכין בתוכו פסטה קציצות דגים ברוטב עגבניות שרי וחצילים שנקטפו בגן עדן. וכעת מתכון:

פסטה קציצות דגים ברוטב עגבניות שרי

פסטה קציצות דגים ברוטב עגבניות שרי

מצרכים:
700 גר' דג טרי נקי מעור ועצמות (השתמשתי בסלמון ולברק)
1 בצל סגול
2 שיני שום
1 צרור פטרוזיליה
1/4 כוס שמן זית
1 כפית פפריקה מתוקה או מעושנת
מלח ופלפל

לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
3 שיני שום פרוסות
3 עלי מרווה
2 פחיות שימורים עגבניות שרי קלופות (אפשר גם עגבניות מרוסקות)
1 חציל פרוס לקוביות ומטוגן קלות בשמן זית
2 כוסות פסטה שאתם אוהבים (לא מבושלת)
2 כוסות מים רותחים
מלח פלפל
פלחי לימון להגשה

אופן ההכנה:
דגים, בצל, שום, פטרוזיליה לקצוץ בסכין או כמה פולים מהירים במג׳מיקס.
מוסיפים שמן זית ותיבול, צרים קציצות וצורבים בשמן זית על הפלנצ׳ה בשני הצדדים.
מוציאים לנייר סופג.

בסיר מחממים שמן זית, שום ומרווה. מוסיפים עגבניות ומערבבים. מוסיפים מים רותחים ופסטה.
מבשלים על אש גדולה. אחרי 3 דק' מוסיפים קציצות וחצילים ומערבבים.
מבשלים עד שהפסטה מבושלת והרוטב מצטמצם.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פאי ליים

פאי ליים יוזו של מיס פטל

יש קינוחים עדינים ביופי שלהם ומיוחדים בטעמם. פאי ליים- יוזו של מיס פטל הוא לגמרי אחד מהם. יותר אומנות מקינוח. קאנבס חלק ותמים שהופך לדיוקן

קציצות עוף

קציצות עוף כיפיות בציפוי פריך

בנקודה בה גילו לי את הקרוהן בחרתי להפוך את האוכל- לדרך חיים. מכאן נולדו שלל מתכונים וזה אחד מהם. קציצות עוף כיפיות בציפוי פריך שממש תאהבו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)