את המתכון הזה העליתי לסטורי לפני מספר ימים כי שירן ביקשה פסטה מפנקת אבל ״משהו קצת אחר״.
ועפתם עליו. ממש!
אז לאור כל הבקשות הפניות והשאלות, הנה הוא לפניכם , המתכון המלא והמסודר של הפסטה ה״קצת אחרת״ של שירן.
פסטה פסטו מפנקת בסיר אחד בלבד.
הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם
פסטה פסטו
מרכיבים –
שקית פסטה קצרה קשה (500 גרם)
צנצנת ארטישוק משומר בשמן
צנצנת (כוס) ממרח פסטו (אפשר להמיר בממרח עגבניות מיובשות)
כ -250 גרם פרמזן ( אפשר גם יותר)
חצי כוס שמנת מתוקה 38%
2 חופנים יפים (חצי כוס) עירית קצוצה
חופן צנוברים קלויים (רשות, לא חובה)
מלח
מים
הכנה –
מרתיחים בסיר מים ומלח. כשהמים רותחים מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים ומתחילות להווצר בועות מים צפופות וגדולות בשולי הסיר.
בשלב זה מוסיפים את הפרמזן ומערבבים היטב עד שהגבינה נמסה וכל הפסטה עטופה בגבינה.
מוסיפים את הפסטו והארטישוקים ומערבבים. מוסיפים את השמנת וממשיכים בישול קצר תוך כדי בחישה.
מעל הכל מפזרים את העירית הקצוצה. מגרדים מעל עוד פרמזן, ניתן לפזר צנוברים קלויים אם רוצים.
בתיאבון.
3 תגובות
כל החכמה במתכון הזה היא כמות המים, ונתון זה חסר – אז מה עשינו?
הי, במתכון של הפסטה פסטו, כמה מים צריך להרתיח, בהתחשב בכך שצריך לחכות עד שנספגים…?
תודה
הי
מתכון הפשטה פסטו נשמע מעולה
האם אפשר לקבל מידות מדויקות לבשלן מתחיל ?
כמה מים , גודל צנצנת פסטו או צנצנת ארטישוק משומר ?
תודה