פסטה פסטו בסיר אחד

את המתכון הזה העליתי לסטורי לפני מספר ימים כי שירן ביקשה פסטה מפנקת אבל ״משהו קצת אחר״.
ועפתם עליו. ממש!

אז לאור כל הבקשות הפניות והשאלות, הנה הוא לפניכם , המתכון המלא והמסודר של הפסטה ה״קצת אחרת״ של שירן.

פסטה פסטו מפנקת בסיר אחד בלבד.

הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם

פסטה פסטו

מרכיבים –
שקית פסטה קצרה קשה (500 גרם)
צנצנת ארטישוק משומר בשמן
צנצנת (כוס) ממרח פסטו (אפשר להמיר בממרח עגבניות מיובשות)
כ -250 גרם פרמזן ( אפשר גם יותר)
חצי כוס שמנת מתוקה 38%
2 חופנים יפים (חצי כוס) עירית קצוצה
חופן צנוברים קלויים (רשות, לא חובה)
מלח
מים

הכנה –
מרתיחים בסיר מים ומלח. כשהמים רותחים מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד שכמעט כל הנוזלים מתאדים ומתחילות להווצר בועות מים צפופות וגדולות בשולי הסיר.
בשלב זה מוסיפים את הפרמזן ומערבבים היטב עד שהגבינה נמסה וכל הפסטה עטופה בגבינה.
מוסיפים את הפסטו והארטישוקים ומערבבים. מוסיפים את השמנת וממשיכים בישול קצר תוך כדי בחישה.
מעל הכל מפזרים את העירית הקצוצה. מגרדים מעל עוד פרמזן, ניתן לפזר צנוברים קלויים אם רוצים.
בתיאבון.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

ספגטי עגבניות, חצילים ומוצרלה

ספגטי עגבניות, חצילים ומוצרלה

עצמו עיניים והקשיבו היטב למילים הבאות: עגבנייה, חציל, מוצרלה. שיקום מי שלא הרגיש לרגע את ארץ המגף בועטת בו בכל הגוף ובלוטות הטעם. ואפילו הרשתי

3 תגובות

  1. כל החכמה במתכון הזה היא כמות המים, ונתון זה חסר – אז מה עשינו?

  2. הי, במתכון של הפסטה פסטו, כמה מים צריך להרתיח, בהתחשב בכך שצריך לחכות עד שנספגים…?
    תודה

  3. הי
    מתכון הפשטה פסטו נשמע מעולה
    האם אפשר לקבל מידות מדויקות לבשלן מתחיל ?
    כמה מים , גודל צנצנת פסטו או צנצנת ארטישוק משומר ?

    תודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)