שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

פילה סלמון אפוי

מתוך ״גם טעים גם בריא״. צילום: חיים יוסף

פילה סלמון אפוי

מרכיבים:

1 ק״ג פילה סלמון ללא עצמות, עם העור
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל שחור
1 לימון פרוס דק בקליפתו
גבעולי שמיר

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור לחום גבוה, 220 מעלות.
  2. מניחים את פילה הסלמון על נייר אפייה ומורחים בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל שחור.
  3. מפזרים מעל את פרוסות הלימון והשמיר.
  4. אופים 15-20 דקות, עד שהדג מוכן בחלקו העבה. מרחיקים את פרוסות הלימון והשמיר ומגישים.

 

המתכון מתאים במצבי המחלה הבאים:
(1) להורדת דלקת במחלת קרוהן
(2) לשמירת מחלת קרוהן בשליטה
(3) להורדת תסמינים במחלה פעילה- קוליטיס וקרוהן
(4) למצבי היצרות במעי
(5) לחולי צליאק ואי סבילות לגלוטן
(6) לתסמונת המעי הרגיש, דלת FODMAP
(7) אי סבילות ללקטוז

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

סביצ׳ה

קרפצ׳יו דג וסביצ׳ה של המרלוזה

את הסיור שלנו בשוק הכרמל פתחנו במרלוזה, ודור אבן הכה מוכשר, לימד אותנו בסבלנות 2 מתכונים נפלאים לקרפצ׳יו וסביצ׳ה של דגים הכי טריים שיש!

פנקייקס ברוטב שוקולד לבן וחלווה

תמצאו לי מאכל שיותר מתאים לשבת בבוקר מאשר פנקייקס ברוטב שוקולד לבן וחלווה. אני חושש שתתקשו למצוא כזה. אז בנתיים- בואו להכין איתי פנקייקס!

אוסובוקו עגל

אוסובוקו עגל עם קניידלך

מנה מושלמת לפסח שמשלבת את האוכל שכולנו אוהבים לנשנש – קניידלך! אז קבלו מתכון שמבשלים בבישול ארוך בסיר אחד – אוסובוקו עגל עם קניידלך!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)