פחזניות מטוגנות במילוי קרם פיסטוק ובציפוי קרמל

פחזניות מטוגנות במילוי קרם פיסטוק ובציפוי קרמל כזה קראנצ׳י שכשנותנים ביס כל הבית רועד.

פחזניות מטוגנות במילוי קרם פיסטוק ובציפוי קרמל

פחזניות מטוגנות במילוי קרם פיסטוק ובציפוי קרמל

מצרכים:

לבצק הרבוך:
1/2 כוס מים
1/2 כוס חלב
100 גר חמאה צרפתית
1 שקית סוכר וניל
1 כוס קמח לבן
4 ביצים אורגניות

אופן ההכנה:

בסיר יוצקים מים, חלב, חמאה, סוכר וניל ומביאים לרתיחה. מוסיפים את כל הקמח במכה אחת ומערבבים עד שהכל מתגבש לכדי בצק. מערבבים כדי שהבצק יפרד מדפנות הסיר ומסירים מהאש. מעבירים את הבצק למיקסר עם וו גיטרה ולשים 5 דק באיטיות לצינון. מוסיפים ביצה אחת ומערבלים עד שנטמעת בבצק. ממשיכים כך עם שאר הביצים. הבצק יהפוך נוזלי יותר אבל לאט לאט יתגבש.
מעבירים לשק זילוף ומזליפים על נייר אפייה. מעבירים הכל לפריזר לשעה לפחות.

קרם פיסטוק

מצרכים:

1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
1 כוס חלב
1/2 כוס שמנת להקצפה
1 כף ממרח פיסטוק

מקציפים עד שמתקבלת קצפת ירוקה. מעבירים לשק זילוף.

קרמל:
200 גר סוכר

ממיסים על אש נמוכה סוכר עד שמתקבל נוזל כה וענברי.
מסירים מהאש ומעבירים לכלי עם קרח לעצירת הבישול.

מוציאים פחזניות מהפריזר ומטגנים בשמן עמוק כשלוש עד חמש דק.

ממלאים כל סופגנייה פחזניה במילוי וטובלים בקרמל (תזהרו זה חם פצצות)

חג שמח חברים שלי

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קציצות בקר ועוף במילוי פירה

קציצות בקר ועוף במילוי פירה

ומה אוכלים לצהריים? קציצות בקר ועוף ממולאות בפירה ומתבשלות להן בסאלמטק בבצלים מקורמלים מתקתקים. אז איך מכינים? טוב ששאלתם! קציצות בקר ועוף במילוי פירה מצרכים:

בצלים ממולאים

קבלו את המתכון לבצלים ממולאים מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)