פוקאצ'ה קטוגנית

המתכון לפוקאצ׳ה הקטוגנית הזו מתבסס על המתכון של סיגל מיארה שהכניסה אותי לפני כמה שנים לעולם הקטוגני, ולצערה לא הבינה שגזרה את דינה שנים קדימה.
אין יום שאני לא מתקשר או מסמס, מציק בשאלות, חופר בקושיות וכו' וכו'. סיגל היא מאגר ידע עצום ובלום בתזונה בכלל ובדל"פ בפרט.
לא אגזים אם אומר שסיגל ינתה את חיי והפכה אותם לבריאים יותר, מעניינים יותר ועשירים יותר.
ההמלצה עליה פה היא לא רק לחולי מחלות מעי דלקתיות אלא לכל מי שרוצה לחוש טוב יותר נפשית ופיסית. ההמלצה הזו כמובן איננה ממומנת אלא מהמקום הטהור ביותר שיש.
וכעת מתכון:

פוקאצ'ה קטוגנית

פוקאצ'ה קטוגנית

המרכיבים:
150 גר' גבינת שמנת 30% (השתמשתי בפילדלפיה)
300 גר' מוצרלה יבשה מגוררת
2 כפות קמח קוקוס
1 כף אבקת אפייה
3 ביצים מידה M
1 כף שטוחה מלח אטלנטי גס

אופן ההכנה:
טוחנים הכל במעבד מזון
מוסיפים160 גר קמח שקדים ומערבבים לקבלת בצק.
מסדרים נייר אפייה על תבנית.
משמנים קלות בשמן זית ומשטחים בעזרת ידיים משומנות את הבצק.

טופינג: מה שבא לכם –
זיתים, עגבניות מיובשות, חצילים, ארטישוק, פלפל חריף ועוד.
אני הנחתי בצל סגול, ארטישוק בשמן זית, אורגנו טרי, מלח גס

אופים 25 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים 10 דקות.
בתאבון.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

צלי כתף

צלי כתף עם ענבים

בואו קבלו מתכון לצלי כתף בדיוק כמו שפעם היו עושים רק במקום יין, בואו ננצל את כל הטוב שבענבים טריים! כהכנות מקדימות לפסח הקרב ובא,

פרנץ׳ טוסט

פרנץ' טוסט משודרג

אחרי מלחמה אימתנית של שוקולד, פחמימות מטוגנות ואבקת סוכר התאומים שוגרו למקלחת ואני טיגנתי עוד שני פרנץ׳ טוסט עם פריקסה מטורף.

פסטה רוזה

פסטה רוזה

רוטב רוזה זה מסוג הרטבים האלו שהם כאילו הכי פשוטים אבל עם נגיעה קטנה ותשומת לב הם הופכים מופלאים. יש כאלו שמכינים את הרוטב משילוב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)