עראיס קטוגני

את הפיתות האלו כבר הראיתי לעם לא מזמן. המתכון בבלוג שלי. המילוי לעראייס הוא הכי פשוט שיש.
ומדברים פשוטים יוצאים הדברים הכי מופלאים והביס הזה הוא חתיכת ביס לפנתיאון.

עראיס קטוגני

עראיס קטוגני

המרכיבים:
למילוי:
400 גר' בשר שומני טחון
4 כפות שמן זית
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 בצל קטן קצוץ
1 כפית אריסה/סחוג או חריף מותסס
מלח גס

אופן ההכנה:
מערבבים וממלאים את הפיתה.
משחתי את הפיתות בשמן פפריקה וצליתי 3 דק' מכל צד

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

נקניקיות מרגז

נקניקיות מרגז

הכנתי לכם נקניקיות חריפות בסגנון מרגז. הנקניקיות האלו מעושרות בציר בקר לעוד עסיסיות ורכות. למי שאין ציר בקר אפשר להמיר במים קרים. אני יודע שתגידו

ארנצ'יני

ארנצ'יני

אורז תמיד נשאר במקרר. תמיד. ומה לעשות שהוא הרבה פחות טעים יום למחרת? פשוט מאד. הכנתי מנה שמדגימה את הפחתת הביזבוז, ואין כמו ארנצ׳יני כדי

קרפצ׳יו בקר של חדר האוכל

קרפצ׳יו בקר המפורסם של חדר האוכל

במסגרת צילום סרטונים של מתכוני עבר, הנה הרגע של קרפצ׳יו בקר של חדר האוכל. בתיבת שאלות האחרונה שהעליתי באינטסגרם, שאלו אותי בערך מאה פעם למה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)