עוף שלם בתנור עם תפוחי אדמה ובטטות

דייט על המדרכה עם עוף רוטיסרי, תפוחי אדמה, שמן נוטף מהידיים. מיץ ענבים. אוויר נעים של תחילת הקיץ. אין רומנטי מזה.

עוף שלם בתנור עם תפוחי אדמה ובטטות

עוף שלם עם תפוחי אדמה ובטטות

מצרכים:
1 עוף גדול ושלם חתוך לפרפר. אפשר לחתוך כמו בסרטון או לבקש מהקצב
4 תפוחי אדמה פרוסים וקלופים
3 בטטות קלופים ופרוסים
4 בצלים קלופים ופרוסים

לרוטב:
1 כף פפפריקה מעושנת
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כף כמון
1/2 כף פילדלפיה
2 כפות רסק עגבניות
2 כפות סויה בהירה
5 שיני שום פרוסות דק
1/4 כוס שמן זית
1 כוס מים קרים
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-190 מעלות.
מערבבים את כל מרכיבי המרינדה.
משרים עוף שעתיים בחצי מכמות המרינדה.
במחבת יציקה מטגנים בצלים להזהבה. מוסיפים בטטות ותפו"א. יוצקים את מחצית הרוטב שנשארה ומערבבים.
מניחים את העוף מעל.
מכסים ושולחים לשעה לתנור. אחרי שעה מסירים מכסה וצולים 20 דקות על 230 מעלות.

בתיאבון!

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קרקר קיטוגני

קרקר קיטוגני

אתם יושבים? יופי. עכשיו קומו וכנסו למטבח. קרקר קיטוגני שאתם חייבים להכין בכלום עבודה (גם אם אתם לא קיטוגנים). קרקר קיטוגני מצרכים: 1 כוס פשתן

קרואסון סופגנייה

קרואסון סופגנייה

תקשיבו לי כי אנחנו הולכים להכין בוסטון קרים דונאטס אבל בצורת קרואסון מבצק של סופגנייה ואם לא התעייפתם מהתיאור הזה אני רק אוסיף שאנשים מפחדים

סושי קטוגני

סושי קטוגני

סושי קלאסי הוא מחוץ לתזונת קיטו למרות שאורז במקרים מסויימים יש גם קטוגנים שאוכלים, אבל בגדול ומבלי לחפור המנה בכללותה מחוץ לתחום. ביום ראשון אין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)