עוף ג׳ינג׳י של ילד חצי ג׳ינג׳י 

כמובן שכשאני אומר ״ילד ג׳ינג׳י״ אני מתכוון לרייצ׳וק.
כי הוא קצת ג׳ינג׳י.
אבל תכלס לא כזה.
פשוט זה ממש התאים ל- ״עוף ג׳ינג׳י״. לא?
יש מצב שהכל אצלי בראש, עזבו.

בקיצור, התאומים ממש אוהבים את המנה הזו בבית.
אולי זה משהו בצבעים שממש מגרה אותם,
או הטעמים עצמם.
מה שבטוח- שזו מנה שתמיד נגמרת אצלנו.

ואני בטוח שכך יקרה גם אצלכם בבית
לפחות תנסו, מה יקרה 🙂
מנה שמתאימה לארוחת צהריים לכל המשפחה- מתבשלת בסיר אחד ותוך חצי שעה הכל מוכן.

הכנתם ואהבתם? מוזמנים לתייג אותי באינסטגרם.

צילום: סופגי

עוף ג׳ינג׳י של ילד חצי ג׳ינג׳י

מרכיבים:

5 יחידות כרעיים מפורקות עם עור (ניתן להמיר בפרגיות)
2 בצלים לבנים קצוצים דק
4 שיני שום כתושות
3-4 גזרים מקולפים מגורדים
1/2 קילו אורז (2.5 כוסות)
1/2 כוס סויה
כף כורכום
כפית פפריקה מתוקה
כפית כמון טחון
מלח
פלפל שחור גרוס
מים רותחים

אופן ההכנה:

  1. מחממים שמן בסיר רחב ונמוך ומטגנים את הכרעיים מכל הצדדים עד להשחמה.
  2. מתבלים בקורט מלח ופלפל שחור גרוס ומוציאים את העוף לצלחת.
  3. לאותו סיר מוסיפים את הבצלים ומאדים אותם כ10 דקות. מוסיפים את השום והגזרים וממשיכים לאדות לעוד כ5 דקות.
  4. כעת מוסיפים את העופות ומעליהם שופכים את האורז, מתבלים ומוסיפים את הסויה.
  5. יוצקים מים רותחים עד לכיסוי ומערבבים היטב.
  6. מביאים לרתיחה, לאחר מכן מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ20 דקות עד שהמנה מוכנה.
צילום: סופגי

 

לעוד מנות ממסעדת התאומים הפרטית שלנו, לחצו כאן 🙂

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

שווארמה דג

שווארמה דג בצזיקי של קישואים

שווארמה דג שנותנת פייט רציני לשווארמה המקורית. פיתה חמה שאפיתם, צזיקי קישואים, דג בתבלינים מהממים- ויש לכם פיתה מושלמת מהאגדות. בתיאבון!

עוגת תותים, קצפת וג׳לי

עוגת תותים, קצפת וג׳לי

התחילו התותים. חייב עוגה. חייב. עוגת תותים, קצפת וג׳לי מצרכים לקוטר תבנית 26: לטורט 3 ביצים 1 כוס סוכר 1 כפית סוכר וניל 1/2 כוס

סשימי פרידה

סשימי פרידה ירוקה של אליטה אופק

עוד מתכון מנצח ממטבחה של אליטה אופק המוכשרת. סשימי פרידה ירוק, שמקבל את כל הקיק והטוויסט מהסחוג הירוק שמשדכים אליו. זה לא מתכון קלאסי אבל

תגובה אחת

  1. שלום, לפני מספר ימים השארתי הודעה/שאלה ב dely ray ואין שום התייחסות ומענה… חבל, יכול להיות שאתה מכין אוכל טוב, אבל כשיש עסק, גם צריך שתהיה התייחסות ושרות טוב וקצת התאכזבתי…

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)