כמובן שכשאני אומר ״ילד ג׳ינג׳י״ אני מתכוון לרייצ׳וק.
כי הוא קצת ג׳ינג׳י.
אבל תכלס לא כזה.
פשוט זה ממש התאים ל- ״עוף ג׳ינג׳י״. לא?
יש מצב שהכל אצלי בראש, עזבו.
בקיצור, התאומים ממש אוהבים את המנה הזו בבית.
אולי זה משהו בצבעים שממש מגרה אותם,
או הטעמים עצמם.
מה שבטוח- שזו מנה שתמיד נגמרת אצלנו.
ואני בטוח שכך יקרה גם אצלכם בבית
לפחות תנסו, מה יקרה 🙂
מנה שמתאימה לארוחת צהריים לכל המשפחה- מתבשלת בסיר אחד ותוך חצי שעה הכל מוכן.
הכנתם ואהבתם? מוזמנים לתייג אותי באינסטגרם.
עוף ג׳ינג׳י של ילד חצי ג׳ינג׳י
מרכיבים:
5 יחידות כרעיים מפורקות עם עור (ניתן להמיר בפרגיות)
2 בצלים לבנים קצוצים דק
4 שיני שום כתושות
3-4 גזרים מקולפים מגורדים
1/2 קילו אורז (2.5 כוסות)
1/2 כוס סויה
כף כורכום
כפית פפריקה מתוקה
כפית כמון טחון
מלח
פלפל שחור גרוס
מים רותחים
אופן ההכנה:
- מחממים שמן בסיר רחב ונמוך ומטגנים את הכרעיים מכל הצדדים עד להשחמה.
- מתבלים בקורט מלח ופלפל שחור גרוס ומוציאים את העוף לצלחת.
- לאותו סיר מוסיפים את הבצלים ומאדים אותם כ10 דקות. מוסיפים את השום והגזרים וממשיכים לאדות לעוד כ5 דקות.
- כעת מוסיפים את העופות ומעליהם שופכים את האורז, מתבלים ומוסיפים את הסויה.
- יוצקים מים רותחים עד לכיסוי ומערבבים היטב.
- מביאים לרתיחה, לאחר מכן מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים כ20 דקות עד שהמנה מוכנה.
לעוד מנות ממסעדת התאומים הפרטית שלנו, לחצו כאן 🙂
תגובה אחת
שלום, לפני מספר ימים השארתי הודעה/שאלה ב dely ray ואין שום התייחסות ומענה… חבל, יכול להיות שאתה מכין אוכל טוב, אבל כשיש עסק, גם צריך שתהיה התייחסות ושרות טוב וקצת התאכזבתי…