תקשיבו – זו באמת טכניקה מהממת ופשוטה ועובדת עם כל חיה: דג, בקר ועוף.
לא צריך כמעט כלום.
מניחים על נייר אפייה מעט בצל, כרע עוף/אונטריב בקר/פילה דג. שמן זית ומעט תיבול. באמת שאין צורך להתפרע. עוטפים היטב בעזרת נייר נוסף ומכניסים לתנור.
המערה שבניתם תבטיח נתח עסיסי, ארומה נפלאה וקלות הכנה.
מומלץ.
עוף בתנור
המרכיבים:
2 בצלים
2 ירכי עוף חצויות לכרע ושוק
1/4 כוס שמן זית
1 כפית מכל דבר: פפריקה, כמון, כורכום, סומק, מלח, פלפל שחור
שני ניירות אפייה של סנו
אופן ההכנה:
מניחים הכל על נייר אפייה בתוך תבנית, עוטפים היטב בעזרת נייר נוסף ומכניסים לתנור.
אופים 90 דקות על 170 מעלות טורבו גריל❤️
פרסום ממומן בשיתוף סנו.
תגובה אחת
הי עומר, אשמח לדעת איך ממירים לדג, בקר וחזה עוף – כל אחד בנפרד 🙂 כמויות, טמפ' וזמני אפיה
וגם איזה נתח מתאים בבקר?