עוף בעשבי תיבול

אני רוצה שנדבר רגע על הפונקצייה של בישול באדים. לא רק בישול גם צלייה ואפייה. הטכניקה הזו מגיעה מעולם המטבחים המקצועי ואין מסעדה כמעט שלא משתמשת בה. הכל יוצא טוב יותר: העוף הקריספי, הלחם הקראנצ׳י, העסיסיות, הרכות והביס המושלם.
סמארט ליד זה המכשיר האהוב עלי בנינג׳ה. אפשר להכין בו הכל: לחמים, כנפיים מטוגנות באוויר, עוף שלם קריספי, ארוחה בסיר אחד, קיצור זמני הכנת קדרה ובשר מפורק ועוד לא התחלתי אפילו עדיין.

קבלו מתכון מיוחד של עוף בעשבי מרפא שליקטתי בשנה שעברה (פרט לורדים שקניתי בחוות התבלינים) אאת כל התבלינים האלו ניתן להשיג מיובשים וטריים אבל לשימוש במתכון הזה נצטרך את הגרסה המיובשת. טיפ ממני במידה ואין לכם סבלנות ללקט: קנו לכם כעת צמחי תבלין שאתם אוהבים וייבשו אותם בבית בעצמכם. קבלו מתכון לעוף בעשבי תיבול:

עוף בעשבי תיבול

עוף בעשבי תיבול

המרכיבים:
1 עוף שלם ונקי
1 כף שומן בקר מזוקק או שמן זית
לתבלינים:
2 כפות אזוב
2 כפות קורנית
2 כפות גרגרי סומק
4 עלי פיגם
4-5 ורדים מיובשים
(הכל ניתן לרכישה אבל במידה ולא השגתם אפשר להשתמש גם באורגנו וטימין יבשים ואבקת סומק)
1 כף מלח גס

אופן ההכנה:
בעלי ומכתש כותשים עשבים ומלח
מורחים עוף בשומן
מצפים בתבלינים
בסיר של הסמארט ליד סוחטים לימון אחד גדול ומוסיפים כוס מים.
מניחים את העוף. מכוונים למצב צלייה ובישול באדים. מכוונים ל-175 מעלות ו-55 דק'. מפעילים והולכים לחפש מה לעשות בשעה הקרובה.
בתאבון

פרסום ממומן בשיתוף נינג'ה ישראל

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

כנאפה קוקוס קטוגני

כנאפה קוקוס קטוגני

אתמול ישבתי במרפסת ופתאום קיבלתי ווטסאפ מניר השכנה האהובה שלי. ״איך נכין כנאפה קטוגנית? גבינה לא בעיה, סירופ לא בעיה – אבל מה על הקדאיף?״

ממולאים צמחוניים

ממולאים צמחוניים ברוטב רימונים

בכל יוון אכלנו בלי סוף ממולאים: עלי גפן וכרוב, פרחי קישוא ועגבניות. ממולאים באורז ועשבים ונטולי בשר לחלוטין. שירנקה התאהבה בקונספט הצמחוני והמרענן וביקשה שנכין

חמאה ביתית

חמאה ביתית

ריי אוהב לעשות ניסויים. קנינו לו ספר ניסויים מדעיים והוא מתנסה בעזרתו לא מעט בתחומים שאני פחות מבין בהם. במטבח לעומת זאת אני מבין לא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)