שתי עוגות נהדרות וקטוגניות.
1. מתכון לעוגת שוקולד יש בבלוג. זה מתכון שזכה ללמעלה ממיליון צפיות ומאות תמונות שלכם ששלחתם לי מבסוטים מהעוגה
2. עוגת שיש אתן ממש עוד שנייה
3. אני מאפשר לילדים דבש ומייפל והם לא קטוגנים. אני מנסה כמה שאפשר למנוע מהם סוכר לבן בטח במקומות שממש אין צורך. גם את נושא הפחמימות אני מנהל אולי מעט שונה אבל זה כבר לסיפור אחר
4. אני לא חובב עוגות. מאז הקיטו אין לי פאשן אליהן יותר. באופן כללי כמעט ולא משתמש בממתיקים. קינוח חביב עלי במיוחד הוא ביף ג׳רקי
6. ריי הילד שלי הוא החיים עצמם
7. הנה המתכון למען השם:
עוגת שיש קטוגנית
המרכיבים:
2 ביצים מידה L
2 כפות חמאת שקדים
1.5 כוסות קמח שקדים
1 כפית אבקת אפייה
5 כפות אלולוז/ארתיטול (ממתיקים)
חצי כוס שמנת 38 אחוז
2 כפות אבקת פוודינג סוויטנגו
חצי כוס חמאה מומסת או שמן קיטו
3 כפות אבקת קקאו נא
אופן ההכנה:
מקציפים ביצים, פודינג וממתיק לקצף יציב.
מנמיכים מהירות ומוסיפים בהזלפה שמנת וחמאה וחמאת שקדים.
עוצרים מיקסר ומוסיפים אבקת אפייה וקמח שקדים.
לוקחים 1/3 מהתערובת ומוסיפים קקאו.
יוצקים את המסה הלבנה לתבנית ואת השחורה מזליפים מלמעלה.
יוצרים צורות בעזרת סכין. אופים 40 דק' ב-170 מעלות.
פרסום ממומן בשיתוף מגנוס ישראל.