עוגת קוקוס כשרה לפסח עם שוקולד וקפה

אמא שלי התמכרה לבישולים האינסטגרמים איתי והגיעה מלהבים הרחוקה לאפות עוגת קוקוס שוקולד וקפה כשל"פית לחלוטין. זו עוגה טעימה כמובן לכל השנה אבל היא הסמל של ליל הסדר אצלנו (ומעכשיו גם אצלכם).

עוגת קוקוס כשרה לפסח עם שוקולד וקפה

עוגת קוקוס כשרה לפסח עם שוקולד וקפה

מצרכים:
6 חלמונים
3 כפות יין אדום
1/2 כוס סוכר
מלח

אופן ההכנה:
לערבב בקערה נפרדת:
1/2 כוס קמח שקדים
1 כפית נס קפה
1 כוס קוקוס
1 כוס פקאנים קצוצים גס
10 גרם שוקולד מריר מגורר

להוסיף לתערובת החלמונים ולערבב לקבלת בצק:
6 חלבונים
1/2 כוס סוכר

להקציף היטב. לקפל לתערובת הבצק בשתי נגלות
לצקת הכל לתבנית עוגה משומנת. לאפות 50 דק' על 170 מעלות.
מוציאים עוגה ושופכים עליה אספרסו בעודה חמה.
מצננים לחלוטין.
מקציפים שמנת 38% עם אבקת נס קפה,
מורחים על העוגה.

בתאבון!

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

לחם מארבעה מרכיבים

לחם מארבעה מרכיבים

ראיתי לפני שנתיים מתכון שהפך ויראלי בטירוף ללחם מארבעה מרכיבים (ואחכ גם לפוקצ׳ה באותו סגנון) וזה הזכיר לי לחם שהיינו אופים בפודארט לפני, ובכן –

בוריקה שוק הכרמל

בוריקה שוק הכרמל 

אחד מיני מאכלים שישראלים פשוט מתים עליהם. בוריקה! והדוכן בשוק הכרמל שאני לא יודע איך- אבל מכין בוריקה טעימה למדי. חייבים לנסות את זה בבית.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)