עוגת גבינה באסקית קטוגנית

עוגות גבינה הכי קל לקטגן שזה בעצם אומר לאפות אותן בלי סוכר וקמח ובמינימום פחמימה.
העוגה הבאסקית האהובה היא מסוג העוגות שאתם חייבים לטעום. זה ביס עוצר נשימה.

עוגת גבינה באסקית

עוגת גבינה באסקית קטוגנית

המרכיבים:
200 גר' גבינת שמנת 30%
300 גר' גבינת פילדלפיה 25%
3 ביצים בגודל M
1 מיכל שמנת להקצפה 38%
1/2 כוס סוויטנגו או אלולוז או שילוב
מעט תמצית וניל או מקל וניל
1/4 כוס קמח קוקוס

אופן ההכנה:
לחמם תנור ל-200 מעלות
במיקסר מקציפים הכל פרט לקמח קוקוס במשך 3 דק במהירות בינונית
מוסיפים קמח קוקוס ומקציפים לאיחוד במשך 2 דק'
מסדרים נייר אפייה בתבנית אפייה ויוצקים את המסה
מכניסים לתנור למשך 45 דק'.
מוציאים מהתנור ונותנים לעוגה להתקרר
העוגה צריכה לרטוט ממש כמו בסרטון

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פסטה ונקניקיות

פסטה ונקניקיות

בשישי תמיד פה בבית פסטה אדומה. וכמעט תמיד זה מתחלק בין שתי אופציות: ספגטי אדום ושניצל או פסטה ונקניקיות. קבלו את המתכון הכי טעים שיש!

כדורי זוקיני

כדורי זוקיני

כולכם עפתם על כדורי זוקיני שצילמתי בטיול האחרון ביוון כאילו לא יודע מה קרה, אבל האמת היא שזו באמת אחלה של מנה וכמה שהיא טעימה,

קציצות עוף

קציצות עוף כיפיות בציפוי פריך

בנקודה בה גילו לי את הקרוהן בחרתי להפוך את האוכל- לדרך חיים. מכאן נולדו שלל מתכונים וזה אחד מהם. קציצות עוף כיפיות בציפוי פריך שממש תאהבו.

תגובה אחת

  1. הי עומר, עוגת גבינה בסקית קטגונית באיזה גודל של תבנית אפיה?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)