עוגת גבינה באסקית קטוגנית

עוגות גבינה הכי קל לקטגן שזה בעצם אומר לאפות אותן בלי סוכר וקמח ובמינימום פחמימה.
העוגה הבאסקית האהובה היא מסוג העוגות שאתם חייבים לטעום. זה ביס עוצר נשימה.

עוגת גבינה באסקית

עוגת גבינה באסקית קטוגנית

המרכיבים:
200 גר' גבינת שמנת 30%
300 גר' גבינת פילדלפיה 25%
3 ביצים בגודל M
1 מיכל שמנת להקצפה 38%
1/2 כוס סוויטנגו או אלולוז או שילוב
מעט תמצית וניל או מקל וניל
1/4 כוס קמח קוקוס

אופן ההכנה:
לחמם תנור ל-200 מעלות
במיקסר מקציפים הכל פרט לקמח קוקוס במשך 3 דק במהירות בינונית
מוסיפים קמח קוקוס ומקציפים לאיחוד במשך 2 דק'
מסדרים נייר אפייה בתבנית אפייה ויוצקים את המסה
מכניסים לתנור למשך 45 דק'.
מוציאים מהתנור ונותנים לעוגה להתקרר
העוגה צריכה לרטוט ממש כמו בסרטון

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פירה טבעוני עם שום קונפי

גם אני חשבתי שאין דבר כזה פירה טבעוני טעים. איך המנה הזאת יכולה להתקיים בלי חמאה ושמנת לעזעזאל? אז חשבתי. נסיתי. טעים. תנסו גם.

מלפפונים כבושים במלח

מלפפונים כבושים במלח

כל האינסטגרם מוצף היום במתכונים של קדרה/ חמין/ מרק/ תבשילים מהבילים וזה הגיוני כי מבול בחוץ וסוף סוף מעט קר, ויש שלוליות וחלזונות והנחל זורם

תגובה אחת

  1. הי עומר, עוגת גבינה בסקית קטגונית באיזה גודל של תבנית אפיה?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)