עוגות גבינה הכי קל לקטגן שזה בעצם אומר לאפות אותן בלי סוכר וקמח ובמינימום פחמימה.
העוגה הבאסקית האהובה היא מסוג העוגות שאתם חייבים לטעום. זה ביס עוצר נשימה.
עוגת גבינה באסקית קטוגנית
המרכיבים:
200 גר' גבינת שמנת 30%
300 גר' גבינת פילדלפיה 25%
3 ביצים בגודל M
1 מיכל שמנת להקצפה 38%
1/2 כוס סוויטנגו או אלולוז או שילוב
מעט תמצית וניל או מקל וניל
1/4 כוס קמח קוקוס
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל-200 מעלות
במיקסר מקציפים הכל פרט לקמח קוקוס במשך 3 דק במהירות בינונית
מוסיפים קמח קוקוס ומקציפים לאיחוד במשך 2 דק'
מסדרים נייר אפייה בתבנית אפייה ויוצקים את המסה
מכניסים לתנור למשך 45 דק'.
מוציאים מהתנור ונותנים לעוגה להתקרר
העוגה צריכה לרטוט ממש כמו בסרטון
תגובה אחת
הי עומר, עוגת גבינה בסקית קטגונית באיזה גודל של תבנית אפיה?