עוגת ביסקוויטים עומדים

וואלק התרגשתי בטירוף כשפנו אלי מאסם לבחור את אחד משלל המוצרים שלהם כדי לייצר ביס ישראלי. האמת שזה די פשוט כי המוצרים שלהם אלו מוצרים שכולנו בלי יוצא מן הכלל גדלנו עליהם: פתיתים ברוטב אדום, פסטות במיליון סוגים, שקדי מרק, פתי בר וכמובן מלך הקונדטוריה הביתית האינסטנט פודינג וניל ואח שלו השוקולד. מוצר קסם שמקצר תהליכים, מספק תוצאה מושלמת והכי חשוב טעם בלתי נשכח. כזה שמלווה אותך בנוסטלגיה דביקה מהילדות ועד שאתה בעצמך אבא קשיש בן 44.

לא הייתה לי התלבטות גדולה ובחרתי בפודינג כדי להכין עוגת בסקוויטים שהיא ללא ספק סמל לישראליות. כולנו אכלנו עוגה כזו בכל שלב של החיים שלנו בערך. כל בית מכין את העוגה מעט אחרת עם הקסם המשפחתי שלו אבל בסוף בסוף, מה שהכי זוכרים מהביס הזה זה את הקרם שמתפוצצ לך בפה.

קבלו גרסה קלילה ומהממת להכנת עוגת בסקוויטים עומדים במילוי פודינג שוקולד ובציפוי של פודינג וניל.
קל ממש לפרוס אח"כ את העוגה אבל לרוב היא נאכלת עם מזלג ישר מהתבנית על ידי בני המשפחה.

עוגת ביסקוויטים עומדים

עוגת ביסקוויטים עומדים

מצרכים:
לעוגה:
2 שרוול פתי בר
1 כוס חלב

לקרם וניל:
500 מל שמנת 38 אחוז
100 מל חלב
200 גר מסקרפונה
1 שקית אינסטנט פודינג וניל

לקרם שוקולד:
250 מל שמנת 38
50 מל חלב
1 שקית אינסטנט פודינג שוקולד

לציפוי שוקולד:
100 גר שוקולד מריר
100 מל חלב

אופן ההכנה:
מקציפים במיקסר את מרכיבי הקרם וניל. כשהקרם מתקשה מניחים בצד.
מקציפים את כל חומרי קרם השוקולד ומניחים בצד כשמתקשה.
טובלים פתי בר בחלב ומורחים בקרם שוקולד ומדביקים לו ביסקוויט נוסף.
מסדרים את הפתי בר בעמידה בתוך תבנית ומצפים את הכל בקרם וניל.
מכניסים לקירור.
ממיסים שוקולד וחלב יחד ויוצקים על העוגה.
שומרים בקירור.

פרסום ממומן בשיתוף אסם נסטלה @bishulim_osem

 

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

עוגיות תמרים

עוגיות תמרים

זה היה חסר לנו. חודש לא בישלנו יחד. במטוס ריי אמר שכשנגיע הביתה הוא יבחר מנה מהספר שלנו כדי שנבשל יחד. מוּן רצתה לאפות עוגת

לביבות כרישה

לביבות כרישה מארבעה מרכיבים

לביבות כרישה מושלמות. אפשר להוסיף גבינה בולגרית ופרמז'ן, אפשר להוסיף עוף או בקר, אפשר להמיר קמח שקדים בקמח לבן או פירורי לחם. בקיצור, תשחקו 🙂

סלט בטטות וקישואים חם

קבלו את המתכון לסלט בטטות וקישואים חם מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)