עוגיות חמאה ריישי וקורדיספס

בשנה האחרונה אנחנו צורכים ריישי וקורדיספס של ברא. פטריות הפכו (סוף סוף ובצדק) לכוח על שעוזר לנו לשמור על עצמינו: פיזית ומנטלית.
יש לפטריות הללו סגולות רבות ואנחנו ממש ממליצים לכם לחקור את הנושא.

ברא הציעו לנו שננסה לשלב את האבקות גם בבישול ואפייה: מרקים, וינגרטים, תוספות לבצקים ועוד.
אנחנו בבית אמנם צורכים את הפטריות בכמוסות אבל שמחנו ממש על האתגר.
קבלו מתכון ואוו.

עוגיות חמאה ריישי וקורדיספס

עוגיות חמאה ריישי וקורדיספס

מצרכים:
120 גר' חמאה
100 גר' אבקת סוכר (אפשר סוויטנגו)
1 ביצה לארג׳
35 גר' קקאו
200 גר' קמח לבן
1 כף ריישי
1 כף קורדיספס
5 גר' אבקת סודה

אופן ההכנה:
מועכים חמאה וסוכר לממרח אחיד.
מוסיפים ביצה ומערבבים עם מורפה.
מוסיפים את שאר המרכיבים ולשים לקבלת בצק.
יוצרים נקניק בעזרת נייר אפייה ושולחים לשעה קירור
פורסים ומעצבים מעט בידיים.
מסדרים פטרייה על כל עוגייה ושולחים לאפייה ב-160 מעלות למשך  13-15 דק'.

פרסום ממומן בשיתוף ברא @bara_herbs

 

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

סלט פתיתים קר

סלט פתיתים קר- הכוכב של הקיץ

מזג האוויר כבר ממש מתחמם ומרגישים את הקיץ מעבר לפינה. זה נראה לי כמו הזמן המדוייק להכין סלט פתיתים קייצי ומרענן, אין מתאים מזה 🙂

תפוחי אדמה צלויים עם פרמז'ן

בואו נעשה קצת דמיון מודרך (מעולם לא עשיתי אז ייתכן ואני חוטא לאמת אבל זרמו איתי): אתם בבית. בחוץ אפור מעיק עם נטייה לשחור מדכא,

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)