עוגיות חמאה ריישי וקורדיספס

בשנה האחרונה אנחנו צורכים ריישי וקורדיספס של ברא. פטריות הפכו (סוף סוף ובצדק) לכוח על שעוזר לנו לשמור על עצמינו: פיזית ומנטלית.
יש לפטריות הללו סגולות רבות ואנחנו ממש ממליצים לכם לחקור את הנושא.

ברא הציעו לנו שננסה לשלב את האבקות גם בבישול ואפייה: מרקים, וינגרטים, תוספות לבצקים ועוד.
אנחנו בבית אמנם צורכים את הפטריות בכמוסות אבל שמחנו ממש על האתגר.
קבלו מתכון ואוו.

עוגיות חמאה ריישי וקורדיספס

עוגיות חמאה ריישי וקורדיספס

מצרכים:
120 גר' חמאה
100 גר' אבקת סוכר (אפשר סוויטנגו)
1 ביצה לארג׳
35 גר' קקאו
200 גר' קמח לבן
1 כף ריישי
1 כף קורדיספס
5 גר' אבקת סודה

אופן ההכנה:
מועכים חמאה וסוכר לממרח אחיד.
מוסיפים ביצה ומערבבים עם מורפה.
מוסיפים את שאר המרכיבים ולשים לקבלת בצק.
יוצרים נקניק בעזרת נייר אפייה ושולחים לשעה קירור
פורסים ומעצבים מעט בידיים.
מסדרים פטרייה על כל עוגייה ושולחים לאפייה ב-160 מעלות למשך  13-15 דק'.

פרסום ממומן בשיתוף ברא @bara_herbs

 

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

רביולי במילוי לאבנה וזעתר טרי

רביולי במילוי לאבנה וזעתר טרי

להכין רביולי בבית זה לא כל- כך מורכב כמו שזה נשמע וכמו שאנשים מפחדים מזה. לפעם ראשונה- הייתי הולך על רביולי במילוי לאבנה עזים וזעתר טרי. חובה

סושי קטוגני

סושי קטוגני

סושי קלאסי הוא מחוץ לתזונת קיטו למרות שאורז במקרים מסויימים יש גם קטוגנים שאוכלים, אבל בגדול ומבלי לחפור המנה בכללותה מחוץ לתחום. ביום ראשון אין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)