בשנה האחרונה אנחנו צורכים ריישי וקורדיספס של ברא. פטריות הפכו (סוף סוף ובצדק) לכוח על שעוזר לנו לשמור על עצמינו: פיזית ומנטלית.
יש לפטריות הללו סגולות רבות ואנחנו ממש ממליצים לכם לחקור את הנושא.
ברא הציעו לנו שננסה לשלב את האבקות גם בבישול ואפייה: מרקים, וינגרטים, תוספות לבצקים ועוד.
אנחנו בבית אמנם צורכים את הפטריות בכמוסות אבל שמחנו ממש על האתגר.
קבלו מתכון ואוו.
עוגיות חמאה ריישי וקורדיספס
מצרכים:
120 גר' חמאה
100 גר' אבקת סוכר (אפשר סוויטנגו)
1 ביצה לארג׳
35 גר' קקאו
200 גר' קמח לבן
1 כף ריישי
1 כף קורדיספס
5 גר' אבקת סודה
אופן ההכנה:
מועכים חמאה וסוכר לממרח אחיד.
מוסיפים ביצה ומערבבים עם מורפה.
מוסיפים את שאר המרכיבים ולשים לקבלת בצק.
יוצרים נקניק בעזרת נייר אפייה ושולחים לשעה קירור
פורסים ומעצבים מעט בידיים.
מסדרים פטרייה על כל עוגייה ושולחים לאפייה ב-160 מעלות למשך 13-15 דק'.
פרסום ממומן בשיתוף ברא @bara_herbs