מכירים את זה שתמיד שומרים את ההכי טוב לסוף?
אז בסיום סשן הבישול המשותף שלי ושל אליטה, היא הכינה לנו מנה כל כך פשוטה קלילה וזריזה להכנה. עם כל כך מעט מרכיבים. שממש הופעתי מעוצמות הטעם ומהעונג שהיה בביס הזה ומהיופי של המנה.
סשימי טונה ומלפפונים.
רוצים להרשים את האורחים מחר בארוחת שישי אבל בכלום מאמץ?
זה בול המתכון בשביל זה.
רק תזכרו, מה שהופך את המנות של אליטה לכל כך מוצלחות היא ההקפדה על הדיוק והטריות.
אז לא לוותר על מרכיבים טובים ואיכותיים.
הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם ואת אליטה גם
סשימי טונה ומלפפונים:
מצרכים:
200 גרם סשימי טונה
1 מלפפון פרוס דק
½ פלפל צ׳ילי אדום פרוס
1 כף שמן שומשום
2 כפות סויה רצוי דלת נתרן
1 כפית שומשום שחור קלוי
אופן ההכנה:
נסדר את המלפפונים באלכסון אחד על השני בצורת מניפה, את הפרוסות סשימי טונה, נפזר קצת צ׳ילי אדום
פרוס , נמזוג את שמן השומשום והסויה מעל הכל ונפזר שומשום שחור קלוי.