סשימי טונה ומלפפונים של אליטה אופק

מכירים את זה שתמיד שומרים את ההכי טוב לסוף?
אז בסיום סשן הבישול המשותף שלי ושל אליטה, היא הכינה לנו מנה כל כך פשוטה קלילה וזריזה להכנה. עם כל כך מעט מרכיבים. שממש הופעתי מעוצמות הטעם ומהעונג שהיה בביס הזה ומהיופי של המנה.

סשימי טונה ומלפפונים.

רוצים להרשים את האורחים מחר בארוחת שישי אבל בכלום מאמץ?
זה בול המתכון בשביל זה.
רק תזכרו, מה שהופך את המנות של אליטה לכל כך מוצלחות היא ההקפדה על הדיוק והטריות.
אז לא לוותר על מרכיבים טובים ואיכותיים.

הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם ואת אליטה גם

סשימי טונה ומלפפונים:

מצרכים:

200 גרם סשימי טונה
1 מלפפון פרוס דק
½ פלפל צ׳ילי אדום פרוס
1 כף שמן שומשום
2 כפות סויה רצוי דלת נתרן
1 כפית שומשום שחור קלוי
אופן ההכנה:
נסדר את המלפפונים באלכסון אחד על השני בצורת מניפה, את הפרוסות סשימי טונה, נפזר קצת צ׳ילי אדום
פרוס , נמזוג את שמן השומשום והסויה מעל הכל ונפזר שומשום שחור קלוי.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

עוגת כרוב ממולאת בפרגיות ואורז

עוגת כרוב ממולאת בפרגיות ואורז

כרוב ממולא זה אחד הדברים, אבל במידה ולא בסבלנות שלכם לגלגל, קבלו פתרון קליל: עוגת כרוב ממולאת בפרגיות ואורז. מצרכים: 1 ראש כרוב ירוק מילוי:

עוגת תפוחים

עוגת תפוחים בבקה

אני מת על עוגות תפוחים. מהעוגה שבתא שרה ז״ל הייתה אופה כל השנה והכילה תפוחים גרני סמית מתובלים, בסוכר, קינמון ומיץ לימון ועטופים בבצק פריך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)