שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

סשימי טונה ומלפפונים של אליטה אופק

מכירים את זה שתמיד שומרים את ההכי טוב לסוף?
אז בסיום סשן הבישול המשותף שלי ושל אליטה, היא הכינה לנו מנה כל כך פשוטה קלילה וזריזה להכנה. עם כל כך מעט מרכיבים. שממש הופעתי מעוצמות הטעם ומהעונג שהיה בביס הזה ומהיופי של המנה.

סשימי טונה ומלפפונים.

רוצים להרשים את האורחים מחר בארוחת שישי אבל בכלום מאמץ?
זה בול המתכון בשביל זה.
רק תזכרו, מה שהופך את המנות של אליטה לכל כך מוצלחות היא ההקפדה על הדיוק והטריות.
אז לא לוותר על מרכיבים טובים ואיכותיים.

הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם ואת אליטה גם

סשימי טונה ומלפפונים:

מצרכים:

200 גרם סשימי טונה
1 מלפפון פרוס דק
½ פלפל צ׳ילי אדום פרוס
1 כף שמן שומשום
2 כפות סויה רצוי דלת נתרן
1 כפית שומשום שחור קלוי
אופן ההכנה:
נסדר את המלפפונים באלכסון אחד על השני בצורת מניפה, את הפרוסות סשימי טונה, נפזר קצת צ׳ילי אדום
פרוס , נמזוג את שמן השומשום והסויה מעל הכל ונפזר שומשום שחור קלוי.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

תבשיל שוקי עוף בסיר עם פתיתים

תבשיל שוקי עוף בסיר עם פתיתים, התבשיל החם הזה שנותן את ההרגשה הכי ביתית ומפזר ניחוחות מדהימים בבית. אז אם אתם מחפשים מנה כזאת, תנסו.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)