סשימי טונה ומלפפונים של אליטה אופק

מכירים את זה שתמיד שומרים את ההכי טוב לסוף?
אז בסיום סשן הבישול המשותף שלי ושל אליטה, היא הכינה לנו מנה כל כך פשוטה קלילה וזריזה להכנה. עם כל כך מעט מרכיבים. שממש הופעתי מעוצמות הטעם ומהעונג שהיה בביס הזה ומהיופי של המנה.

סשימי טונה ומלפפונים.

רוצים להרשים את האורחים מחר בארוחת שישי אבל בכלום מאמץ?
זה בול המתכון בשביל זה.
רק תזכרו, מה שהופך את המנות של אליטה לכל כך מוצלחות היא ההקפדה על הדיוק והטריות.
אז לא לוותר על מרכיבים טובים ואיכותיים.

הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם ואת אליטה גם

סשימי טונה ומלפפונים:

מצרכים:

200 גרם סשימי טונה
1 מלפפון פרוס דק
½ פלפל צ׳ילי אדום פרוס
1 כף שמן שומשום
2 כפות סויה רצוי דלת נתרן
1 כפית שומשום שחור קלוי
אופן ההכנה:
נסדר את המלפפונים באלכסון אחד על השני בצורת מניפה, את הפרוסות סשימי טונה, נפזר קצת צ׳ילי אדום
פרוס , נמזוג את שמן השומשום והסויה מעל הכל ונפזר שומשום שחור קלוי.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קרם עגבניות שרי

קרם עגבניות שרי

לאור כל הבקשות החוזרות שלכםן, קבלו מתכון של קרם עגבניות שרי שהוא פשוט אליפות! יש לכם מתכונים בבלוג עם קרם עגבניות שרי כמו ניוקי עננים

קציצות ברוטב צהוב

קציצות ברוטב צהוב

הייתי חייב סוג של נחמה. ואכילה רגשית זה אולי לא הדבר החכם ביותר לעשות, אבל היא דפנטלי הדבר המפנק ביותר שיש. אתה עצוב? הנה פיתה

קוסקוס במיקרו

קוסקוס במיקרו עם פרחי כרובית

פרחי כרובית על קוסקוס. מפתיע, מהיר, קל וטעים ברמות. ובלי שום ספק זו מנה שתככב אצלכם על השולחן. הכנתם? תתייגו אותי באינסטגרם! פרחי כרובית על

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)