סלמון במרינדת קמומיל ורוזמרין

ליפטון התה הנמכר בעולם ביקשו שאכין מתכון עם התיוני פרמידה המופלאים שלהם. טעמתי את כולם אבל מודה שלקמומיל לנצח תיהיה פינה חמה בלב אצלי. מאז שחליתי בקרוהן הקמומיל הפך להיות התה האהוב עלי – זה שמביא מעט מזור לבטן הכואבת.
עשור אח"כ כבר עבדתי בקייטרינג פודארט. קייטרינג לאלפיון העליון ואחת המנות האהובות בו הייתה מנת סלמון במרינדת תה, רוזמרין, חומץ תפוחים ומייפל טהור. משרים את הדג ללילה שלם ויום למחרת צולים על גריל פחמים כמה דק' כדי שהדג ישאר עסיסי ונימוח.
הכנתי בדיוק את המנה הזו בגרסת התנור שמפשטת את התהליך ועדיין מפיקה תוצאה מדהימה.
חשוב לציין שהתה של ליפטון טבעי, בלי תוספות סוכר וקפאין והאריזה לא מכילה חלקיקי פלסטיק שעלולים לחדור לשתייה.

סלמון במרינדת קמומיל ורוזמרין

המרכיבים:
400 גר פילה סלמון ללא עצמות מחולק למנות של 100 גרם
מרינדה:
2 תיוני קמומיל ליפטון
2 ענפי רוזמרין
4 כפות חומץ תפוחים
1/4 כוס מייפל טהור (אפשר מייפל קיטו)
מלח ופלפל שחור
1 כוס מים רותחים

אופן ההכנה:
מערבבים את כל המצרכים ומקררים לחלוטין
מכניסים את הדג למרינדה ומשהים שעה ועד לילה שלם
מניחים את הדג על נייר אפייה וצולים 15 ב200 מעלות טורבו גריל

בתאבון.

פרסום ממומן בשיתוף ליפטון.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

שוקו טבעוני שילדים הכי אוהבים

מון וריי קיבלו משלוח שוקו טבעוני מדודה מורני, שמכינה דברים מחומרי גלם אורגניים ואף ממתיק מלאכותי לא נכנס כאן. ספויילר- מון וריי עפו על זה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)