הלו, יש כאן רוסים בקהל?
אני חייב להודות רגע.
זה נכון שיש כמה מטבחים שהם קונצנזוס.
המטבח המרוקאי, התאילנדי, הצרפתי, האיטלקי (ועוד כמה, אל תקחו את זה אישית).
אבל תאמינו לי,
יש כמה דברים שיצאו מהמטבח הרוסי שהם לא דבר שכדאי לפספס.
וניחשתם נכון.
סלט תפוחי אדמה הוא לגמרי, אבל לגמררריייי אחד מהם.
ואם הוא בכלל מנה שאפשר לאכול בפסח,
הוו אז מה טוב. ממילא צריך לחפש בנרות דברים כשרים טעימים שהם לא מצה עם נוטלה.
לא שאני מתנגד למצה עם נוטלה.
אבל הבנתם.
אחרי שאתם מכינים ויושבים לזלול, צלמו ושתפו אותי באינסטגרם!
סלט תפוחי אדמה רוסי
מרכיבים:
5 תפוחי אדמה בינוניים
3 גזרים קלופים
6 כפות מיונז
5 ביצים קשות
כוס אפונה קפואה
10 יח׳ פול טרי
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה:
- מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם במים עד שהם מתרככים, מצננים, מקלפים וחותכים לקוביות גסות.
- כעת מבשלים את הגזרים השלמים עד שהם מתרככים, גם אותם מצננים וחותכים גס.
- חותכים את הביצים הקשות לחתיכות גסות ומניחים בקערה.
- מניחים את כל המרכיבים בקערה, מתבלים לפי הטעם והנה לכם הסלט מוכן.
לעוד מגוון סלטים, לחצו כאן 🙂