תגידו, גם לכם סלט קינואה תמיד מרגיש כאילו זה שיא הבריאות
ואתם אנשים חדשים אחרי שאכלתם ממנו?
גם לי. מת על ההרגשה הזו האמת.
וכמו הרבה דברים טובים,
הסלט הזה נוצר לגמרי בטעות.
התכוונתי להכין בכלל סוג של תבשיל עם קינואה ותפוחי אדמה.
מפה לשם- הגענו לזה. סלט קינואה כיפי ומהמם.
הכנתם גם? אתם יותר ממוזמנים לשתף אותי באינסטגרם
סלט קינואה אדומה ותפוחי אדמה חרוכים
מרכיבים:
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
1/2 כוס קינואה אדומה
3 כפות עירית קצוצה
3 כפות גרעיני דלעת קלויים
לויניגרט
5 כפות רוטב סויה
3 כפות שמן זית
1/2 כפית שמן שומשום
5 ס"מ ג'ינג'ר
1 שן שום
מיץ לימון
אופן ההכנה:
- מבשלים את הקינואה לפי הוראות היצרן ומצננים בצד.
- חותכים את תפוחי האדמה לקוביות וחורכים במחבת טפלון עם מעט שמן זית עד שמתקבלות קוביות זהובות.
- מערבבים את חומרי הרוטב. ובמקביל מוציאים את תפוחי האדמה לנייר סופג.
- מוסיפים לקערת הרוטב את תפוחי האדמה והקינואה, מערבבים היטב עד שהרוטב מפוזר באופן אחיד ואוכלים מיד.
למתכוני סלטים נוספים- לחצו כאן 🙂