סלט קינואה אדומה ותפוחי אדמה חרוכים

תגידו, גם לכם סלט קינואה תמיד מרגיש כאילו זה שיא הבריאות
ואתם אנשים חדשים אחרי שאכלתם ממנו?
גם לי. מת על ההרגשה הזו האמת.

וכמו הרבה דברים טובים,
הסלט הזה נוצר לגמרי בטעות.
התכוונתי להכין בכלל סוג של תבשיל עם קינואה ותפוחי אדמה.
מפה לשם- הגענו לזה. סלט קינואה כיפי ומהמם.

הכנתם גם? אתם יותר ממוזמנים לשתף אותי באינסטגרם

סלט קינואה
צילום: סופגי

סלט קינואה אדומה ותפוחי אדמה חרוכים

מרכיבים:

2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות קטנות
1/2 כוס קינואה אדומה
3 כפות עירית קצוצה
3 כפות גרעיני דלעת קלויים

לויניגרט
5 כפות רוטב סויה
3 כפות שמן זית
1/2 כפית שמן שומשום
5 ס"מ ג'ינג'ר
1 שן שום
מיץ לימון

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הקינואה לפי הוראות היצרן ומצננים בצד.
  2. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות וחורכים במחבת טפלון עם מעט שמן זית עד שמתקבלות קוביות זהובות.
  3. מערבבים את חומרי הרוטב. ובמקביל מוציאים את תפוחי האדמה לנייר סופג.
  4. מוסיפים לקערת הרוטב את תפוחי האדמה והקינואה, מערבבים היטב עד שהרוטב מפוזר באופן אחיד ואוכלים מיד.

 

למתכוני סלטים נוספים- לחצו כאן 🙂

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פשטידת אורז וקישואים

קבלו את המתכון לפשטידת אורז וקישואים מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

חמאה ביתית

חמאה ביתית

ריי אוהב לעשות ניסויים. קנינו לו ספר ניסויים מדעיים והוא מתנסה בעזרתו לא מעט בתחומים שאני פחות מבין בהם. במטבח לעומת זאת אני מבין לא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)