שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

סלט קולסלאו אסייאתי

קולסלאו זו אחת המילים שאני אוהב להגיד למוּן וריי שנמצאים בדיוק בשלב ההתפתחותי שגורם להם לחזור אחרי בניסיון ללמוד את המילה.
אחרי דובדבן זו המילה שהם אומרים הכי מצחיק (באופן מלאכי כמובן)
דמיינו סלט קולסלאו אבל בלי מיונז אלא וינגרט מזרח רחוק – חמוץ, חריף, מתוק. כל ביס ואתם בווייטנאם.

הכנתם? תשתפו אותי באינסטגרם!

סלט קולסלאו אסייאתי
צילום: סופגי

סלט קולסלאו אסייאתי

מרכיבים:

כרוב סיני קצוץ (או כרוב ירוק) – חצי כרוב
כרוב סגול קצוץ – חצי כרוב
גזר מקלות דקיקים – 2 יח'
אטריות זכוכית – חצי חבילה
כוסברה קצוצה  -צרור
בצל ירוק קצוץ – 4 גבעולים

לרוטב:

שמן קנולה – 3/4 כוס
חומץ אורז – רבע כוס
סויה – 1/3 כוס
מירין – 1/3 כוס
רוטב דגים  – 1/3 כוס
מיץ לימון טרי – 1 יח'
שום כתוש – 2 יח'
מלח
פלפל שחור גרוס
שומשום קלוי – לקישוט

 

אופן הכנה:

בקערה עם מים רותחים שמים את האטריות זכוכית עד ריכוך ומסננים.

מכינים את הרוטב – מערבבים סויה, מירין, חומץ אורז, רוטב דגים, מיץ לימון, שום כתוש, מלח ומעט פלפל שחור, ומזלפים תוך כדי ערבוב את השמן קנולה עד לקבלת רוטב אחיד.

מערבבים בקערה את כל חומרי הסלט, יוצקים רוטב מערבבים היטב ומפזרים שומשום קלוי.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

פשטידת פתיתים ועוף

פשטידת פתיתים ועוף

כשמון וריי התחילו לאכול, פשטידת פתיתים ועוף הייתה אחת המנות הראשונות שבישלתי להם. וכל הכיף זה לשבת משפחה שלמה סביב המנה הזו!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)