סלט קולסלאו אסייאתי

קולסלאו זו אחת המילים שאני אוהב להגיד למוּן וריי שנמצאים בדיוק בשלב ההתפתחותי שגורם להם לחזור אחרי בניסיון ללמוד את המילה.
אחרי דובדבן זו המילה שהם אומרים הכי מצחיק (באופן מלאכי כמובן)
דמיינו סלט קולסלאו אבל בלי מיונז אלא וינגרט מזרח רחוק – חמוץ, חריף, מתוק. כל ביס ואתם בווייטנאם.

הכנתם? תשתפו אותי באינסטגרם!

סלט קולסלאו אסייאתי
צילום: סופגי

סלט קולסלאו אסייאתי

מרכיבים:

כרוב סיני קצוץ (או כרוב ירוק) – חצי כרוב
כרוב סגול קצוץ – חצי כרוב
גזר מקלות דקיקים – 2 יח'
אטריות זכוכית – חצי חבילה
כוסברה קצוצה  -צרור
בצל ירוק קצוץ – 4 גבעולים

לרוטב:

שמן קנולה – 3/4 כוס
חומץ אורז – רבע כוס
סויה – 1/3 כוס
מירין – 1/3 כוס
רוטב דגים  – 1/3 כוס
מיץ לימון טרי – 1 יח'
שום כתוש – 2 יח'
מלח
פלפל שחור גרוס
שומשום קלוי – לקישוט

 

אופן הכנה:

בקערה עם מים רותחים שמים את האטריות זכוכית עד ריכוך ומסננים.

מכינים את הרוטב – מערבבים סויה, מירין, חומץ אורז, רוטב דגים, מיץ לימון, שום כתוש, מלח ומעט פלפל שחור, ומזלפים תוך כדי ערבוב את השמן קנולה עד לקבלת רוטב אחיד.

מערבבים בקערה את כל חומרי הסלט, יוצקים רוטב מערבבים היטב ומפזרים שומשום קלוי.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

עוגת גבינה באסקית קטוגנית

עוגת גבינה באסקית קטוגנית

עוגות גבינה הכי קל לקטגן שזה בעצם אומר לאפות אותן בלי סוכר וקמח ובמינימום פחמימה. העוגה הבאסקית האהובה היא מסוג העוגות שאתם חייבים לטעום. זה

קניידלך קטוגני

קניידלך קטוגני

קניידלך זה אחד המאכלים שאני הכי אוהב. אני אוהב אותם רכים, גדולים, מלאי טעם ובשלוש שנים האחרונות נטולי קמח מצה. מכיוון שלא יכולתי לוותר על

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)