סלט ירקות עם קרח

מי שעוקב אחרי מספיק זמן יודע שאחד הסלטים האהובים עלי בבית זה הסלט ירקות קצוץ דק עם המון לימון, שמן זית והכי חשוב קוביות קרח קטנות או גרוסות.
רגע, מה? קרח?
כן!
את הקרח מוסיפים שתי דק לפני ההגשה וזה בעצם תורם לקבלת ירקות רעננים, קריספים והרגשה של טריות מתפרצת.
שימו לב: ממש לפני ההגשה. אם תוסיפו קרח יותר מדי זמן מראש תקבלו מרק וירקות מושים, אבל בשנייה לפני ותקבלו ״מיץ סלט״ הכי טעים שתטעמו בחיים וידוע לכל שזה מיץ האלים😍
בבית אנחנו מקפידים להכין קוביות קרח עם מים מהתמי4 כדי לקבל קרח איכותי ונטול טעמי לוואי מעצבנים.
והנה מתכון לסלט:

סלט ירקות עם קרח

סלט ירקות עם קרח

המרכיבים:
מלפפון, עגבניית שרי, צנונית, כוסברה או פטרוזיליה, פלפל חריף, בצל לבן – וכל ירק שבא לכם בסלט:
לרוטב:
1/4 כוס שמן זית
1 לימון גדול סחוט
1/2 כוס קוביות קרח גרוסות
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מערבבים את כל הירקות הקצוצים והעשבים, מתבלים במלח גס, מיץ לימון, שמן זית. מערבבים היטב. מוסיפים קרח גרוס מערבבים ומיד מגישים.
ושתדעו שזה על אורז לבן זו המנה שהייתי לוקח לאי בודד (עם שירנקה והילדים)

במימון @strausswater

 

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

בורקס גבינה מבצק עלים

בורקס גבינה מבצק עלים

מי לא אוהב בורקס? ובטח מי לא אוהב בורקס בשבת בבוקר? קבלו מתכון של בורקס גבינה מבצק עלים מהיר לשבת בבוקר. מצרכים: 1 חבילה בצק

לחם מטוגן

לחם מטוגן

קבלו מתכון של לחם מטוגן. אפשר לאכול אותו בבוקר שבת ואפשר גם לגמרי לארוחת ערב. לחם מטוגן מצרכים: 1 חלה (עדיף לא טרייה) 1 כוס

דג בטמפורה

דג בטמפורה

תקשיבו טוב אבל ממש טוב. אחרי תקופה ארוכה שהוא לא היה במלאי, סיר הטיגון של מגנוס חוזר ובגדולללללללל. סיר מטורף. העיצוב שלו כזה שמונע משמן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)