סלט ירקות עם טונה אדומה ובורגול כרובית

ב-2011 פתחתי את מסעדת שולחן ז"ל בשדרות רוטשילד בתל אביב, ואחת המנות שליוו את המסעדה מפתיחתה היתה מנה של סלט ירקות קצוץ דק, טונה אדומה, יוגורט כבשים ובורגול דק. עברו 13 שנה הפכתי קטוגני (ובלי קשר כל העולם השתנה לחלוטין) והחלטתי לשנות בקצת את המנה.

בורגול כרובית מן הסתם הוא לא באמת בורגול אלא כרובית טרייה מגוררת בפומפייה.
מי שרוצה ניתן להקפיץ את הכרובית המפוררת בשמן זית – אני מת על הטעם והמרקם שלה בשיא הטריות.

סלט ירקות עם טונה אדומה ובורגול כרובית

סלט ירקות עם טונה אדומה ובורגול כרובית

המרכיבים:
3 מלפפונים קטנים וקשים
10 עגבניות שרי
1 בצל
צרור כוסברה/פטרוזיליה/נענע
1 פלפל חריף
1 לימון
10 שקדים קלויים
200 גר טונה אדומה
1/2 כוס פירורי כרובית
4 כפות שמן זית
מלח גס ופלפל שחור

אופן ההכנה:
קוצצים את הירקות והעשבים. קוצצים את הטונה. מגררים כרובית. מערבבים הכל יחד. מתבלים בלימון שמן זית מלח ופלפל. קוצצים שקדים ומוסיפים.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

טארט טאטן

טארט טאטן

מי לא אוהב טארט טאטן? היופי שבעוגה הזאת, מנצח. זאת העוגה הבאה שאתם חייבים להכין! כדור גלידה וניל ואתם יכולים לחגוג את הקיץ. בדוק❤️ טארט

חמין קטוגני

חמין קטוגני

החורף הגיע, החמין הגיע והפעם חמין קטוגני שנולד במקרה. בכלל התכוונתי להכין באחש בוכרי בשקית בד לבישול של סנו ואיכשהו, מבלי לשים לב, נוצר פה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)